Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Teucris: Αισίως 13 Ετών

Στις 22 Φεβρουαρίου του 2009 δημιουργήθηκε η διαδικτυακή μου παρουσία μέσω της επωνυμίας Teucris. Σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2022 (22-02-2022) κλείνει 13 έτη με 3,700 πρωτότυπα άρθρα (τα 3,600 δικά μου) με θέματα πολιτικών αναλύσεων, προφητειών, οικονομίας, ακινήτων, κατασκευών, κινηματογράφου, βιβλίων αλλά όχι… ειδήσεων!

Αυτή την περίοδο αναμορφώνεται αισθητικά και αποκτά νέο σχήμα με στόχο να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο – είναι στη φάση αυτής της διαδικασίας.

Από πλευράς αναγνωσιμότητας είναι σε υψηλό επίπεδο για το είδος του περιεχομένου της και στέκεται δίπλα σε επιμέρους θέματα ακόμα και με ειδησεογραφικές σελίδες μεγάλης κυκλοφορίας. Ο στόχος όμως δεν είναι ο… συναγωνισμός, αλλά η ποιότητα και η διαφορετικότητα στην προσέγγιση πολλών θεμάτων.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι μεταξύ των αναγνωστών της είναι σημαντικά πρόσωπα, όσον αφορά τη διαμόρφωση της πολιτικής σκηνής και παρ΄ όλο πως η κριτική μου ή οι απόψεις μου είναι οξείς και συχνά δυσάρεστες, δεν παύουν να αποτελούν μία ανεξάρτητη πηγή ερεθισμάτων για την βελτίωση της ζωής μας ή/και την αντιμετώπιση καταστάσεων.

Και κάτι ακόμα: ενώ η διατήρηση της σελίδας και η καθημερινή της ενημέρωση είναι πολύ επίπονη και απαιτεί σημαντικό χρόνο, όπως και το κάθε άρθρο πολύ σκέψη και έρευνα για την τεκμηρίωσή του, δεν με έχει κουράσει καθόλου. Το τελευταίο δεν γνωρίζω εάν είναι καλό ή κακό!

Σημ.: 13 έτη και η χαρακτηριστική ημερομηνία 22022022! Όχι και άσχημα διότι το 03033033 μάλλον δεν θα το προλάβω!