Επικοινωνία

IMG_2317

Διαβάστε παρακαλώ και… ποιος είμαι:
Teucris – Αυτός είμαι…


Η Νέα Δομή της Teucris – Υπό Αναθεώρηση (2022)
(Υπηρεσίες και Προϊόντα)

“Τον 21ο αιώνα, ο πολιτισμός είναι δύναμη. Είναι η εποχή όπου η φαντασία ενός ατόμου γίνεται δημιουργικό περιεχόμενο.”
Η Πρόεδρος της Νοτίου Κορέας Park Geun-hye
(και κερδοφόρο) θα προσέθετα.

Α. Teucris.net

  1. Καταχωρήσεις

Εάν σας ενδιαφέρει η προβολή σας με κάποιον τρόπο στην ιστοσελίδα μου.

  1. Πολιτική Αρθρογραφία (όχι όμως κομματική ή κατευθυνόμενη)

Εκτός από την υπάρχουσα και μελλοντική μου αρθρογραφία, σύντομα θα ανοίξει μία νέα Πύλη Φιλοξενουμένων. Επιπροσθέτως θα ανοίξω και την Πύλη Ανακοινώσεων Τρίτων, η οποία θα έχει μορφωτικό και κοινωνικό περιεχόμενο. Είναι δύο δωρεάν παροχές της σελίδας, όπου θα φιλοξενούνται (με το κατάλληλο φιλτράρισμα) αξιόλογες αναρτήσεις άλλων αρθρογράφων. Η τελική επιλογή των δημοσιεύσεων επαφίεται στη διακριτική μου ευχέρεια. Συνεπώς η επικοινωνία με την Teucris προϋποθέτει την αποδοχή αυτού του όρου.

  1. Εξειδικευμένες Υπηρεσίες για την Κύπρο (Σε ανάπτυξη)

Για Ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες ενδιαφέρονται να επεκταθούν στην Κυπριακή αγορά και Κυπριακές για επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα.

Β. Υπηρεσίες Πολιτικού Μηχανικού

Δεν παρέχονται. Με μεγάλη μου χαρά θα έδινα πληροφορίες, αλλά πλέον ο χρόνος μου είναι τόσο περιορισμένος, ώστε να καθίσταται απαγορευτική αυτή η διαδικασία. Ωστόσο στην ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται σχετικά άρθρα. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να συμβουλεύεστε διπλωματούχους μηχανικούς αντίστοιχης ειδικότητας. Οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα είναι “όπως είναι” και επέχουν θέση ενημέρωσης.

Η δραστηριότητα του μηχανικού έχει (ας μου επιτραπεί η έκφραση) εκφυλιστεί σε μία διεκπαιρεωτική – γραφειοκρατική διαδικασία και το πανέμορφο δημιουργικό (και σημαντικότερο) της κομμάτι φθίνει. Είναι κάτι, το οποίο έχω ήδη σταματήσει να κάνω.

Γ. Γραμμή Επικοινωνίας Teucris:

Παρέχονται μέσω της γραμμής 9011 900 990 (διαβάστε τους όρους και το τιμολόγιο χρέωσης παρακάτω).

Δ. Κατασκευαστικός Τομέας

  1. Πέτρινα Σπίτια – Κτίσματα – Κατασκευές

Επί του παρόντος η υπηρεσία αυτή έχει ανασταλεί.

  1. Κατασκευή Μονοκατοικίας

Επί του παρόντος η υπηρεσία αυτή έχει ανασταλεί.

Σημείωση: Ενδιαφέρουσες και ιδιαίτερες σχεδιάσεις δεν απορρίπτονται, αλλά χωρίς το γραφειοκρατικό τους κομμάτι. Ωστόσο αυτό εξαρτάται και από το φόρτο εργασίας της δεδομένης στιγμής και των προτεραιοτήτων μου.

  1. Αποκατάσταση Διατηρητέων Κτιρίων – Έργα Μεγάλης Κλίμακας – Κατασκευές Ακινήτων

Ο τομέας αυτός έχει μεγάλο ενδιαφέρον, απαιτεί υψηλή τεχνογνωσία, η οποία επηρεάζει άμεσα το κόστος αποκατάστασης. Αυτό με προκαλεί! Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και εδώ είναι ένα θέμα. Υπό προϋποθέσεις θα εξετάσω ενδεχόμενες προτάσεις.

Ε. Καλλιτεχνικός Τομέας

Συγγραφή Σεναρίου – Σχεδιασμός και Υλοποίηση:

  • Κινηματογραφικής Ταινίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Τηλεοπτικής Σειράς

Δείτε περισσότερα:

Teucris Conceptual Cinematography
Conceptual Cinematography – Εννοιολογική Κινηματογραφία
Visualizing the Intangible – Οπτικοποιώντας το Άϋλο


Ads Artistic by Teucris

Achaia Clauss Winery
Official Cinematographer

 

ΣΤ. Εκδόσεις – Συγγραφή

Πάντα μία καλή πρόταση είναι καλοδεχούμενη.

Ζ. Ο Προφήτης Teucris

Ίσως σας φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι σε μία ιστοσελίδα αυτής της μορφής μπορεί να υπάρχει μία… μεταφυσική χροιά. Η εμπειρία μου με έχει διδάξει πως ανεξαρτήτως θέσης πάρα πολλοί άνθρωποι αναζητούν μία χαραμάδα προς το αδιόρατο και απρόβλεπτο μέλλον. Νομίζω πως είναι αρκετά φυσιολογικό…

Επειδή εδώ υπάρχει μία έμφυτη αγνώστου προελεύσεως ικανότητα (η οποία δεν ισχύει στις προσωπικές μου προβλέψεις), η πύλη αυτή θα αναπτυχθεί και θα εμπλουτίζεται.

Ωστόσο η Πύλη αυτή δε στερείται πολιτικής ανάλυσης. Επί μία δεκαετία και πλέον “προβλέπει” με επιτυχία τις εξελίξεις όπως αυτό αποδεικνύεται από τα γραπτά μου. Μπορείτε να το διαπιστώσετε ανατρέχοντας σε παλαιότερες αναρτήσεις. Εξ΄ άλλου στην Teucris:

Ό,τι διαβάζετε στις εφημερίδες ή το διαδίκτυο ή γενικά ακούτε αντικατοπτρίζει και περιγράφει το παρελθόν. Έχει ήδη γίνει. Είναι ένα γεγονός ή στην καλύτερη περίπτωση μία πρόθεση, η οποία όμως έχει ήδη εκφρασθεί… Συνεπώς είστε ήδη στο “παρελθόν” και απλώς το ακολουθείτε… Όχι όμως εδώ! Στην Teucris συμμετέχετε στη διαμόρφωση του μέλλοντος! Ενημερώνεστε προκειμένου ΕΣΕΙΣ να αποφασίσετε. Είστε ήδη στο μέλλον! Όχι ακόλουθοι (followers) αλλά ηγέτες (leaders)… Αυτή η αρχή ακριβώς διέπει και τον “παραλογισμό” της ιστοσελίδας.

Θ. Υποβολή Προτάσεων

Εάν υπάρχει κάποια σκέψη – πρόταση συνεργασίας, η οποία σχετίζεται με τα προηγούμενα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου (e-mail).

Σας ευχαριστώ,

Τεύκρος Σακελλαρόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός – Σκηνοθέτης (ταινιών και ζωής χωρίς πλήξη)
Πριγκηποννήσων 7
262 26 Πάτρα

e-mails: teucris@tee.gr
teucris.net@gmail.com

Παρακαλώ για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει μόνο με e-mail ή με τη φόρμα επικοινωνίας, (θέλω να διαφυλάττω το χρόνο συγκέντρωσής μου). Όλα τα στοιχεία σας και τα θέματα είναι απολύτως προσωπικά, δεν κοινοποιούνται και πρόσβαση έχω μόνο εγώ ο ίδιος. Συνεπώς μη διστάσετε. Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας.

Υποβολή Αρχικής Φόρμας Επικοινωνίας

Παρακαλώ περιγράψτε το θέμα σας και επισυνάψτε και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.


Πάντως σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάτε την ρήση του Αρχαίου Αθηναίου Έλληνα ρήτορα Ισοκράτη:

Σοφία μόνον κτημάτων αθάνατον.
(Η Σοφία μόνο είναι αθάνατη από τα αποκτήματα).Αρχειακό Υλικό (ενημερωτικά)

Όπως πάντα δεν διαγράφω προηγούμενα κείμενα, ούτως ή άλλως αυτή είναι η εξέλιξη της ζωής. Παρατίθενται ως καταγραφή και μόνον (αρχειακό υλικό). 

Back to Top