Επικοινωνία

Νέα Εποχή – Νέες Προκλήσεις
(New Era – New Challenges)

Η εποχή μετά τον COVID-19 (κορωνοϊό) δεν πρόκειται να είναι ποτέ η ίδια. Νέες προκλήσεις, νέες μέθοδοι, νέοι τρόποι. Είναι η εποχή των μεγάλων μεταβολών. Όπου όλα θα συμβαίνουν με έναν τρόπο ομαλό αλλά και τόσο αναπόφευκτο.

Η Teucris… προφητεύει! Δεν προετοιμάζεται. Διαμορφώνει την επόμενη ημέρα, η οποία είναι εδώ. Νέες ανάγκες, νέες απαιτήσεις. Και η βασική λέξη, η λέξη κλειδί (key-word) είναι η επικοινωνία. Όχι όμως όπως τη γνωρίζουμε, αλλά όπως θα τη μάθουμε. Διαβάζοντας τις ειδήσεις σε μία εφημερίδα ή μία ιστοσελίδα διαβάζεις το… παρελθόν· αυτό, το οποίο έχει ήδη συμβεί. Οι νέες “ειδήσεις” θα είναι αυτές, τις οποίες θα διαμορφώνετε εσείς!

Υπό αυτό το πρίσμα η Teucris ανασχηματίζεται και πλέον προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών προκειμένου να σας εξυπηρετήσουν πολύ καλύτερα και υπό τις νέες συνθήκες. Δείτε ποιος είμαι και πώς μπορείτε να με “αξιοποιήσετε”. Η νέα μορφή επικοινωνίας είναι ο συνδυασμός mind & vision (νους και εικόνα):

Α. Mind (Νους)
Συγγραφικές Υπηρεσίες

  • Αρθρογραφία (πολιτική-κοινωνική)
    Columnist

Τακτικός συνεργάτης πέραν της Teucris και της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας των Πατρών “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” και πολιτικός αναλυτής στην ιστοσελίδα www.cohen.gr περί θεμάτων της περιοχής μας, της Μέσης Ανατολής και όχι μόνον. Περισσότερα από 2700 άρθρα (όλα δημοσιευμένα στη σελίδα).

  • Συγγραφή σεναρίων κινηματογραφικών ταινιών μεγάλου μήκους και τηλεοπτικών σειρών.
  • Συγγραφή ταινιών τεκμηρίωσης (ντοκυμανταίρ ή ντοκιμαντέρ).

B. Vision (Εικόνα)
Κινηματογραφικές Υπηρεσίες

  • Παραγωγή και σκηνοθεσία κινηματογραφικών ταινιών μεγάλου μήκους και τηλεοπτικών σειρών.
  • Παραγωγή και σκηνοθεσία ταινιών τεκμηρίωσης (ντοκυμανταίρ ή ντοκιμαντέρ).
  • Παραγωγή και σκηνοθεσία Web TV series.

C. Films on Demand & Consulting

D. Stock Footage (Αμοντάριστο Κινηματογραφικό Υλικό)

  • Τεράστιος αριθμός υψηλής ποιότητας (4K) και (HD) αμοντάριστου κινηματογραφικού υλικού προς διάθεση.

E. Consulting (Bonus)

Συμβουλευτικές υπηρεσίες στους τομείς των επενδύσεων σε ακίνητα λόγω της πολύ πλούσιας εμπειρίας στο επενδυτικό – κατασκευαστικό αντικείμενο. 

F. Teucris Academy

Online Courses.

G. Teucris Books

Σύντομα όλα τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή (ebooks).


IMG_2317Teucris – Τεύκρος
Διαβάστε παρακαλώ το βιογραφικό μου.

Γιατί να επικοινωνήσετε μαζί μου…

Όπως ίσως διαπιστώσατε από τις σελίδες του site η Teucris κινείται εκ του παραλλήλου σε δύο τομείς:

Στην εντελώς πρακτική και καθαρή εφαρμογή έργων Πολιτικού Μηχανικού αλλά και στην Επενδυτική (και νομίζω πολύ προωθημένη διεθνώς -δεν κομπορρημονώ,) μεθοδολογία ανάπτυξης των Ακινήτων.

Αυτό αποτελεί συνειδητή επιλογή. Όπως ένας καρδιοχειρουργός οφείλει να έχει εκτελέσει και να εκτελεί όσο το δυνατόν περισσότερες (και επιτυχείς) εγχειρήσεις και ταυτόχρονα να προσπαθεί να βελτιώνει και τις μεθόδους, ακριβώς το ίδιο πράττω. Νομίζω ότι και εσείς θα προτιμούσατε κάποιον ο οποίος πρωτίστως χειρουργεί και κατόπιν συγγράφει, παρά έναν ιατρό ο οποίος θεωρητικά περιγράφει την εγχείρηση χωρίς ποτέ να έχει χρησιμοποιήσει νυστέρι.

Συνεπώς είτε επιθυμείτε ένα απλό πέτρινο σπίτι οπουδήποτε στον Ελληνικό χώρο ή κάποια κατασκευή από beton (οπλισμένο σκυρόδεμα) είτε μονοκατοικία είτε αποκατάσταση Διατηρητέου ή έργα εν τέλει αρμοδιότητας Πολιτικού Μηχανικού είμαι στη διάθεση σας.

Από την έκδοση της οικοδομικής αδείας μέχρι και την τελική υλοποίηση.

Μία σημείωση σχετικά με την επίβλεψη και τις αποστάσεις: τυχαίνει να μου αρέσει πολύ η οδήγηση αλλά και οι ..επιβλέψεις! Συνεπώς οι αποστάσεις δεν αποτελούν πρόβλημα! Αντιθέτως επιθυμώ και την επέκταση σε περιοχές εκτός «εμβέλειας»… Ελλάδα δεν είναι μόνο η …Πελοπόννησος! Η όρεξη και η διάθεση είναι δεδομένες!

Παρεμπιπτόντως η σελίδα δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά στον χώρο των μηχανικών. Σέβομαι απόλυτα τους σοβαρούς επαγγελματίες και η χώρα μας έχει πραγματικά πολύ καλό δυναμικό. Πολλές φορές όμως είναι θέμα πως «ταιριάζουν” οι άνθρωποι μεταξύ τους. Συνεπώς μπορώ να λειτουργήσω και συμπληρωματικά.

Εάν πάλι είστε ανήσυχος επενδυτικά και διέθετε κάποιο ακίνητο (ή όσα αναφέρω στο επενδυτικό matrix) επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου χωρίς καμία υποχρέωση προκειμένου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Επίσης αν ακόμα υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική πρόταση, την οποία θα σας ενδιέφερε να υλοποιήσουμε μαζί πάλι θα ήταν καλή ιδέα να επικοινωνήσουμε. Νομίζω ότι οι δυνατότητες είναι σοβαρές.

Εάν θα θέλατε να γνωριστούμε ή έστω να ανταλλάξουμε απόψεις πολύ ευχαρίστως και μη διστάσετε ούτε στιγμή.

Σας Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας.

Τεύκρος Επ. Σακελλαρόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός
Πριγκηποννήσων 7
262 26 Πάτρα
τηλ/νο: 2610 270 814
fax: 2610 276 301
(σε μεταφορά)

κιν.: 6973 005 611 (σαφώς προτιμώ τα… γραπτά μηνύματα για να μπορώ με την ησυχία μου στο γραφείο να ανταποδώσω τις κλήσεις)!
e-mails: Teucris@tee.gr
teucris.net@gmail.com

Πάντως σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάτε την ρήση του Αρχαίου Αθηναίου Έλληνα ρήτορα Ισοκράτη:

Σοφία μόνον κτημάτων αθάνατον.
(Η Σοφία μόνο είναι αθάνατη από τα αποκτήματα).

Σας Ευχαριστώ!


Υποβολή Αρχικής Φόρμας Επικοινωνίας
(Δεν υπάρχει καμία δέσμευση)

Εάν ενδιαφέρεσθε να κατασκευάσετε κάποιο πέτρινο εξοχικό σπίτι ή κατοικία/πέτρινο συγκρότημα ή σκέφτεσθε την αποκατάσταση κάποιου υπάρχοντος κτίσματος διατηρητέου ή πέτρινου συμπληρώστε παρακαλώ τα στοιχεία σας, ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να μου στείλετε το τοπογραφικό και φωτογραφίες του κτίσματος (εάν υφίσταται ή του οικοπέδου) σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να αποκτήσω μία αρχική άποψη/αντίληψη…

Είναι προφανές πως κανένα στοιχείο σας δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί πέραν της επικοινωνίας μας.

Παρακαλώ στείλτε το ερώτημα ή το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσω μαζί σας σύντομα. Σημειώστε εάν επιθυμείτε και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.