Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Go Live Teucris!

ΔΕΝ είναι απαραίτητη η εγγραφή σας πουθενά και σε κανένα κανάλι. Μπορείτε να δείτε άνετα την “ζωντανή” σύνδεση στο παρακάτω link:

@teucris_net

Ακολουθήστε τον λογαριασμό μου στο Periscope για να βλέπετε LIVE τις νέες εκπομπές…
ή στο κανάλι μου στο youtube τις παλαιότερες:

yt-brand-standard-logo-75px


Αποφάσισα να εκμεταλλευτώ τις νέες δυνατότητες, όσον αφορά την ζωντανή επικοινωνία και την διαδραστικότητα μεταξύ των αναγνωστών μου της Teucris αλλά και των φίλων μου στα κοινωνικά δίκτυα.
Μέχρι τέλος Μαρτίου 2016 ευελπιστώ να έχω ετοιμάσει την πλατφόρμα για ζωντανές συνδέσεις με τον παραπάνω τίτλο. Θα το ξεκινήσουμε δοκιμαστικά κυρίως από το γραφείο, αλλά και από εξωτερικούς χώρους (βεβαίως ζωντανά) από τα έργα μου ή άλλα σημαντικά αρχιτεκτονικά σημεία στη συνέχεια (αναλόγως του σήματος και των δυνατοτήτων μου)…
Συνεπώς θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνούμε σε πραγματικό χρόνο και… βλέπουμε…

Η θεματολογία θα είναι γενική αλλά φυσικά θα εκμεταλλευτούμε και την δυνατότητα της ζωντανής μετάδοσης για σχολιασμό και τρεχουσών θεμάτων, ωστόσο θα παραμείνω στον χώρο τον οποίο γνωρίζετε από τις αναρτήσεις στο Face book• επίσης σχετικά με ακίνητα, επενδύσεις, τρόπους και μεθόδους, κατασκευές ακινήτων και φυσικά κινηματογράφο.

Έχω επιλέξει δοκιμαστικά να χρησιμοποιήσω δύο πλατφόρμες:

Α. Από την πλατφόρμα του Twitter την εφαρμογή Periscope (από την Ελληνική λέξη… περισκόπιο προφανώς) και σας συνιστώ να την εγκαταστήσετε αφού την κατεβάσετε βεβαίως στο κινητό σας τηλέφωνο (ο σύνδεσμος παρέχεται παρακάτω, χωρίς το www. στην αρχή):

periscope.tv

Στην πλατφόρμα αυτή τα videos διαγράφονται μετά από 24 ώρες, αλλά θα μεταφορτώνονται στο κανάλι μου στο YouTube (θα ορίσω σε ποιο ακριβώς) ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εάν ενδιαφέρεστε σε μεταγενέστερο χρόνο.

Β. Την εφαρμογή Meerkat, η οποία δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης στον λογαριασμό για μεταγενέστερη παρακολούθηση. Είναι συνδεδεμένη και αυτή με το Twitter και την σελίδα του Facebook Teucris_net.

Σας συνιστώ την εγγραφή σας και στο Twitter προκειμένου να λαμβάνετε άμεσα μηνύματα. Ωστόσο θα το δούμε και αυτό στην πορεία.

Σας ζητώ λοιπόν την κατανόησή σας μέχρι μεθαύριο καθώς θα “ανεβάσω” κάποιες δοκιμαστικές αναρτήσεις (ελπίζω όχι και τόσο τραγικές, όσον αφορά την ποιότητά τους).
Αναμονή και φυσικά θα περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τα σχόλια και τις πρώτες εντυπώσεις σας… Μην ξεχνάμε πως κάθε αρχή και δύσκολη και θα απαιτηθεί ένα μικρό χρονικό διάστημα προσαρμογής και ρυθμίσεων…

Στην πορεία θα αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα και αναλόγως θα πράξουμε…

Συνεπώς επιείκεια παρακαλώ!

 Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)