Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

24 Ώρες

Χθες το πρωί έγραψα πως 24 ώρες είναι αρκετές για να αλλάξεις τον Κόσμο. Όντως είναι υπερ-αρκετές… Τα φριχτά γεγονότα στο Παρίσι δημιουργούν μία πλημμυρίδα αντιδράσεων, υποτιθέμενης θλίψης (διότι καθημερινά παρόμοια γεγονότα συμβαίνουν σε πολλές περιοχές του Κόσμου, αλλά κανείς δεν τα προσέχει)…

Είχα γράψει ένα άρθρο πριν από λίγους μήνες: “Το Μέλλον το δείχνει το Ισλάμ” και νοιώθω πως επιβεβαιώνεται πλήρως από τα συμβάντα.

Το Ισλάμ έχει στόχους και γνωρίζει άριστα και τους τρόπους των “προωθητικών” ενεργειών (κοινώς μάρκετινγκ). Επελέγη το Παρίσι και όχι η Μπουζουμπούρα (πρωτεύουσα του Μπουρούντι), ενώ ο αποκεφαλισμός προτιμάται από τον “πολιτισμένο” τουφεκισμό.

Όλα αυτά οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη οπισθοδρόμηση την Ευρώπη, η οποία αντιδρά άτσαλα, αφού δεν έχει κανένα σχέδιο, κανένα όραμα καμία πνοή για έναν καλύτερο μέλλον.

Οι Τζιχαντιστές επέτυχαν για άλλη μια φορά τον στόχο τους και θα συνεχίσουν να κερδίζουν όσο η Ευρώπη νανοποιείται και εκφυλίζεται.

Μέσω της Ευρωπαϊκής απραξίας και του Ισλαμικού τρόμου, η βασική ιδέα η οποία θα εντρυφήσει στα μυαλά των Ευρωπαίων σύντομα θα είναι μία:

“Καλύτερα σε ένα σίγουρο και ασφαλές Ισλαμικό κράτος παρά σε μία ανυπόφορη, ανασφαλή και γελοία Ευρώπη”…

Όσο η Ευρώπη απλά αντιδρά αντί να προσφέρει λύσεις, τόσο το όραμα της… Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ή του Ισλαμικού Χαλιφάτου θα αποτελεί καλύτερη επιλογή από μία ξεφτισμένη Ευρωπαϊκή Ένωση”…

Διαβάστε και το τότε άρθρο:

To “Μέλλον” το δείχνει το Ισλάμ…

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)