Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Φεβρουάριος 2018

Η ατμόσφαιρα μυρίζει άνοιξη… Η φύση αρχίζει να ανθίζει. Μην ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση, πως ανεξάρτητα, από τι πιστεύουν για εσάς, εσείς συνεχίστε να τραγουδάτε το δικό σας σκοπό.

Ο κίνδυνος στην μάχη δεν προέρχεται από τον εχθρό, αλλά από τον δικό σας αλλοπρόσαλλο ή δειλό αξιωματικό. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να φύγουν από τον έλεγχο σας εξ’ αιτίας του, διότι θα σκοτωθείτε (και ίσως αυτό επιθυμεί και αυτός για εσάς).

Όλα τα προβλήματα προέρχονται από τους ανθρώπους και όχι από τις καταστάσεις. Εάν κάπου τα θαλασσώσατε ή τα καπρίτσια της μοίρας ή της ζωής σας ανέτρεψαν τα πάντα σημαίνει πως μπορείτε και να τα ξαναφτιάξετε. Διότι όλα λειτουργούν και αντίστροφα.

Ούτε να παίξετε το παιγνίδι όσων την πιο κρίσιμη στιγμή σας δίνουν μία σπρωξιά στον γκρεμό αντί να σας πιάσουν το χέρι και να σας ενθαρρύνουν. Απαιτείται όμως τεράστια αντοχή και πίστη στο στόχο σας και προπαντός… ψυχραιμία!

Αυτό σημαίνει ο Φεβρουάριος. Η άνοιξη θα έλθει Φροντίστε να είστε και παρόντες και να την χαρείτε. Μην επιτρέψετε κανέναν να σας κρατήσει σε έναν διαρκή χειμώνα.

Καλημέρα σας και καλό μήνα!