Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Σειρά Επενδυτικών Πακέτων “Teucris”

(Quantum Investments “Teucris”)

Από τον φετινό Αύγουστο του 2019 θα ξεκινήσουμε μία νέα σειρά “επενδυτικών πακέτων” (όπως θα ονομάζονται) σχετιζομένων με ακίνητα. Αυτή ήταν η αρχική δραστηριότητα και ο πυρήνας της Teucris, απλά συνέπεσε με την αρχή της κρίσης στην Ελλάδα και παρέμεινε σε… καταστολή. Νομίζω όμως πως μετά από 11 έτη (από τον Φεβρουάριο του 2008) οι συνθήκες έχουν αν όχι ωριμάσει, έχει επέλθει τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας, ώστε ώριμες η μη ώριμες πρέπει να συλλεχθεί όποιος καρπός υπάρχει. Το είχα αναφέρει από την πρώτη στιγμή πως στις περιόδους κρίσης η μόνη ενδεδειγμένη επενδυτική τακτική είναι η επιθετική. Δυστυχώς όμως οι ηγεσίες αλλά και η γενική νοοτροπία φόβου οδήγησαν σε αδράνεια μετά μοιρολατρίας και τελικά και τα όποια χρήματα εξανεμίστηκαν και επενδύσεις δεν έγιναν και το χειρότεροι πέρασαν 11 έτη στο τίποτα.

Για να μην περάσουν και άλλα 11 στο “θα δούμε”, επιτέλους σκεφτείτε τι θα κάνετε.

Τα πακέτα τα επιλέγω από περιπτώσεις ανθρώπων με τους όποιους έχουμε συναντηθεί και συζητήσει, ΔΕΝ πρόκειται για διαμεσολάβηση (άρα δεν τίθεται θέμα δεσμεύσεων ή προμήθειας), συμμετέχω σε μεγάλο βαθμό και ο ίδιος με την τεχνογνωσία μου και όχι μόνον και όλες διέπονται από συνεργατικό πνεύμα. Τούτο, διότι πρόκειται για σοβαρές επενδύσεις με εκτιμώμενο μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και προφανώς οι απαιτήσεις κεφαλαίων ίσως δεν είναι εύκολο να καλυφθούν από ένα φυσικό πρόσωπο μόνο. Ωστόσο τα επόμενα θα είναι περισσότερο προσιτά και θα δύνανται να υλοποιηθούν με ποσά, τα οποία θα είναι αρκετά εύκολο να διατεθούν. Προφανώς θα αφορούν πολλών ειδών δραστηριότητες.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Ladies & Gentlemen please start your engines!

Quantum #1: Μητροπόλεως – Αθήνα

Επόμενο Quantum #2: Κατασκευή Πέτρινων Εξοχικών Κατοικιών σε Παραλιακή Περιοχή. (Αρκετά κοινότυπο, δεν αντιλέγω, αλλά θα είναι το πακέτο έτοιμο και πολύ ελκυστικό! Εκδηλώστε ενδιαφέρον!

Μεθεπόμενο Quantum #3: Αστικού τύπου επένδυση. Κλασσική, εντός πολεοδομικού ιστού για να μην… κουράζεστε εισπράττοντας τα ενοίκια! Εκδηλώστε ενδιαφέρον!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)