Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Η Σκούπα!

Περπατώντας επί της οδού Γκότση, ενός μικρού δρόμου της Πάτρας με πολύ όμορφα αρχοντικά κτήρια συνάντησα μια… σκούπα! Προφανώς κάποια μάγισσα παρεξέκλινε της πορείας της και συγκρούστηκε με το δενδράκι.

Λόγω της ιδιότητας της μάγισσας αυτό δεν έγινε γνωστό στα ειδησεογραφικά μέσα και είναι και δύσκολο να εντοπίσουμε και την κατάστασή της, μετά το ατύχημα. Αναμένοντας εκεί την Magissa-Service να έλθει να παραλάβει τη σκούπα παρατηρούσα τα διπλανά κτίσματα. Υπάρχει εκεί δίπλα ένα εγκαταλελειμμένο, επίσης πολύ όμορφο, όπου στον εξώστη του έχουν φυτρώσει ή τοποθετηθεί μικροί… κάκτοι!

Κατάλαβα!

Το σκουπο-GPS μπερδεύτηκε βλέποντας τον κάκτο και νομίζοντας πως είναι η Αριζόνα οδήγησε το άκρως οικολογικό όχημα της μάγισσας στο δενδράκι, αντί για την έρημο!

Θέλεις να κάνεις λοιπόν ό,τι κάνουν όλοι; Να φοβάσαι να πετάξεις με σκούπα όπως όλοι; Να κρατάς για τον εαυτόν σου τις πρωτοποριακές ιδέες σου, όπως τις κρατούν όλοι; Να κάνεις τη δουλειά σου και να προσπαθείς να μην ξεφεύγεις ούτε εκατοστό από τα δεδομένα όπως όλοι;

Συγχαρητήρια!

Ο δρόμος σου είναι η πεπατημένη και θα ευρίσκεσαι μέσα στην αγέλη. Δεν θα συγκρουστείς –είναι φανερό- με κανένα δένδρο αλλά ούτε και θα πετάς όπως η μάγισσα με τη σκούπα.

Η επιλογή δική σου!