Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Γιατί ΚΑΙ οι… Μάσκες;

Τώρα στο προσκήνιο των δολίων μετά την “ανυπαρξία” του COVID-19 είναι οι μάσκες! Μα γιατί τόση εμμονή στην τεχνητή δήθεν προέλευση του ιού, κατόπιν στην… ανυπαρξία του και των “ψευδών” θανάτων, μετά στην… “επικινδυνότητα” της μάσκας και πώς συνδυάζονται όλα αυτά με την… επίπεδη γη (!) και την άρνηση των εμβολίων;

Είναι πολύ απλό και ακούστε τον (ειδικό επί αυτών των θεμάτων)… προφήτη:

———-

Το ψεύδος: ο COVID-19 δημιουργήθηκε σε εργαστήριο και είτε ξέφυγε κατά λάθος είτε διοχετεύτηκε σκόπιμα.

Ο στόχος: η δημιουργία φόβου, μέσω ενός κατασκευασμένου “εχθρού”. Κάποιος σε επιβουλεύεται! Πρέπει να εφευρεθεί ένας εχθρός! Φόβος, άρα και αδυναμία σκέψης και πανικός… και ΕΛΕΓΧΟΣ μέσω αυτών!

———-

Το ψεύδος: Ο COVID-19 δεν υπάρχει και οι θάνατοι είναι σκηνοθεσία.

Ο στόχος: Όταν σου επιτεθούν οι Τρούφοι ή οι φασίστες ή οι ναζί, μπα ψέμματα είναι. Δεν υπάρχουν Τρούφοι, ούτε φασίστες, ούτε ναζί. Τα αεροπλάνα είναι flaymobil και plego είναι τα τανκς.

———-

Το ψεύδος: η “επικινδυνότητα” της μάσκας.

Ο στόχος: όταν δεις όμως από κοντά τους Τρούφους, τους φασίστες ή τους ναζί (εννοώ τις… μακέτες) μη φορέσεις κράνος, ούτε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ούτε να πάρεις όπλο. Δε σου χρειάζονται διότι οι σφαίρες τους… δεν υπάρχουν!

———-

Το ψεύδος: η γη είναι επίπεδη και… (αυτοκτονώ πηγαίνοντας στη Νέα Ζηλανδία, η οποία είναι στην άκρη να… πέσω)!

Ο στόχος: από μία στρογγυλή γη, η οποία είναι μεν πεπερασμένη (περιορισμένη), αλλά δεν έχει όρια μπορείς να ελιχθείς και να ξεφύγεις και να αντεπιτεθείς. Από μία επίπεδη γη δεν έχεις που να πας, εάν στριμωχτείς, διότι όταν φτάσεις στα άκρα της θα… πέσεις στο κενό!

Το μήνυμα: δεν έχεις ελπίδα, συνθηκολόγησε ΤΩΡΑ!

———-

Το ψεύδος: Τα εμβόλια και οι θερμομετρήσεις είναι για την εμφύτευση… επεξεργαστή για να σε ελέγχουν.

Η στόχευση: εάν τυχόν, μετά από τα προηγούμενα, είσαι τυχερός και σωθείς, όταν οι γιατροί σου δώσουν φάρμακο μην το πάρεις για να είναι σίγουρο πως θα… πεθάνεις!

———-

Όταν πάρω την εξουσία ή αυτό, το οποίο θέλω τι να σε κάνω; Ας μην τα πίστευες!