Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Τρελά Φύλλα Επενδυτικών Προτάσεων Ακινήτων

In the real estate industry, it is said that what is lacking is not money but ideas.
(American motto)
Στον τομέα των ακινήτων, λέγεται ότι αυτό που λείπει δεν είναι χρήματα, αλλά ιδέες.
(Αμερικανικό γνωμικό)

Τρελά είναι …έρχονται όποτε …θέλουν!

Γιατί γράφτηκε (και γράφεται) αυτή η τρελή υποενότητα. Για έναν απλό και μόνον λόγο:

Όλοι (;) γνωρίζουμε (;) ότι το μέλλον είναι αβέβαιο και απρόβλεπτο. Αντί λοιπόν να σκεφτόμαστε πώς να διασπείρουμε τους επενδυτικούς κινδύνους και να προσπαθούμε να προβλέψουμε το …μέλλον, γιατί να μην δούμε αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός  σαν μία επενδυτική στρατηγική;

Μία επενδυτική στρατηγική με μία πολύ υψηλή πιθανότητα αρνητικών αποδόσεων και με μία εξαιρετικά μικρή πιθανότητα πολύ υψηλών θετικών αποδόσεων.

Κι αν όχι ακριβώς αυτό, τουλάχιστον σαν μία επενδυτική στρατηγική εντελώς έξω από το κουτί της λογικής και της σύνεσης (;).

Είναι προφανές νομίζω πως η διερεύνηση σε αυτού του είδους το επίπεδο μου κοστίζει πάρα πολύ σε χρόνο και σε χρήμα προκειμένου να εντοπίζω και να σχηματοποιώ αυτού του είδους τις τρελές επενδυτικές προτάσεις. Επιπλέον απορροφούν πολύ μεγάλο ποσοστό υπεραξίας από τις άλλες μου δραστηριότητες. Συνεπώς ετοιμαστείτε αυτό να … το πληρώσετε!!!

Φυσικά δεν εννοώ ούτε κάποια συνδρομή, ούτε πως δεν πρόκειται να την περιγράψω ή να αποκρύψω στοιχεία, (αυτά ανήκουν σε άλλες σφαίρες σκέψης που δεν με εκφράζουν καθόλου, ούτε και την λογική του site). Απλώς αν θελήσετε να την υιοθετήσετε και μου αναθέσετε την υλοποίησή της προφανώς αυτή η υπηρεσία θα έχει κόστος.

Σημειώνω πως δεν υπάρχει κανένα «σκοτεινό» σημείο σε κανένα σχέδιο. Ούτε η υπηρεσία μου αυτή βασίζεται σε «γνωριμίες» ή οτιδήποτε άλλο (όπως συνηθίζουμε) να σκεφτόμαστε στην Ελλάδα. Σαφώς και διαθέτω μία υποδομή από πλευράς ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες (κυρίως), μέσω των οποίων ανταλλάσσω σκέψεις και φροντίζω να ενημερώνομαι σχετικά. Ωστόσο και πάλι τονίζω πως αποτελούν “προϊόντα” ενδελεχούς έρευνας που μπορώ να τα υλοποιήσω ο ίδιος χωρίς την διαμεσολάβηση κάποιου «αόρατου» κρίκου. Απλά είναι έξω από την καθιερωμένη (;) λογική και βασίζονται είτε στην αποδοχή της αβεβαιότητας του μέλλοντος είτε ανήκουν σε «δυσπρόσιτες επενδυτικές περιοχές». Εναπόκειται στον κάθε έναν από εμάς αν επιθυμεί να προβεί στην υλοποίησή τους.

Για να μην νομίσετε πως αυτό δεν το έχω εφαρμόσει πρώτα για τον εαυτό μου, ήδη από το 2007 (αναφέρομαι στο Τέξας) …αναμονή για την συνέχεια και τον:

ακόμα πιο συναρπαστικό κόσμο των τρελών επενδύσεων στα ακίνητα…

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)