Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Το Ελληνικό Τραγούδι της Eurovision

Απόψε είδα το video-clip και άκουσα το τραγούδι της Ελληνικής συμμετοχής. Προηγουμένως ωστόσο είχα διαβάσει σχόλια, τα οποία όλα ήταν (τουλάχιστον) αρνητικά. Συμφωνώ με τα σχόλια και εμένα αυτό, το τραγούδι δεν αντέχεται στα αυτιά μου ούτε για ένα δευτερόλεπτο, αλλά…

…αλλά,

δεν γνωρίζω εάν το έχετε αντιληφθεί, ωστόσο… ΑΥΤΗ είναι η Ελλάδα πλέον ή μάλλον η Ελληνική κοινωνία και θεωρώ πως την εκφράζει πλήρως, μη σημειώσω πως την… υπερεκτιμά!

Και το “βλέπω” και στην πρώτη πεντάδα.

Η μόνη μου παρατήρηση για το video-clip, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλό συνδυαστικά με το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πως βλέποντας το μπλε ταξί νόμισα πως ήταν Subaru Impreza WRX STi! Αλλά μετά… απογοητεύτηκα. Μη μας πουν και… παρακατιανούς!

Σκεφτείτε τώρα ένας ξένος, ας πούμε Αμερικανός από το Κάνσας, να δει και να ακούσει το video-clip του τραγουδιού και να παρακολουθήσει τις ταινίες του Λάνθιμου τι γνώμη θα σχηματίσει για την Ελλάδα και τι… κάνουμε όλη την ημέρα!

Πάντως η Μαρίνα Σάττι σκίζει από ΚΑΘΕ άποψη και δεδομένων των τεράστιων ικανοτήτων της και προσόντων της (είναι επίσης συνάδελφος Αρχιτέκτων του Ε.Μ.Π. παρακαλώ) και διαβάστε το βιογραφικό σας καθήμενοι σε καρέκλα. Θεωρώ πως αυτό το τραγούδι θα πρέπει να προβληματίσει τους εδώ Έλληνες και να ταρακουνήσει την παρηκμασμένη Ελληνική κοινωνία.

Ψηφίζω Μαρίνα Σάττι λοιπόν και δεν με απασχολεί καθόλου το συγκεκριμένο τραγούδι ή ο διαγωνισμός μίας γερασμένης και ανέμπνευστης Ευρώπης. Πάντως πιστεύω πως η ίδια είναι και άσσος στο μάρκετινγκ. Στόχευσε σωστά…

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)