Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Η Χρηματοδότηση

Το αιώνιο πρόβλημα… ΟΧΙ όμως και (αιωνίως) ΑΛΥΤΟ…

Οσοδήποτε καλό και να είναι ένα ακίνητο, όσο καλή και συμφέρουσα να είναι μία επενδυτική πρόταση πάντοτε το μεγαλύτερο (;) πρόβλημα (χμ…) παραμένει η χρηματοδότηση. Αναφέρομαι βέβαια στον τραπεζικό δανεισμό και όχι τόσο στην ύπαρξη ιδίων κεφαλαίων. Τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας το πρόβλημα εστιάζεται σε αυτήν ακριβώς την δυσκολία.

Η λογική (ή ο …παραλογισμός) αυτής της ιστοσελίδας ήταν και είναι η πεποίθηση πως για όλα σχεδόν τα προβλήματα (αν μη τι άλλο που αφορούν οικονομικά μεγέθη) υπάρχουν λύσεις.

ΝΑΙ (!!!) ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Το ζήτημα δεν είναι ΑΝ υπάρχουν αλλά ΑΝ μπορούμε να τις δούμε…

Προφανώς και ειδικά σε αυτόν τον τομέα δεν θα μπορούσα να μείνω αδρανής. Εάν επιθυμείτε μία συζήτηση και κάποια προσέγγιση σε αυτό το θέμα θα δείτε πως δεν είναι όλα τόσο δυσχερή. Ίσως να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε (ή τουλάχιστον να αμβλύνουμε) κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες. Πιθανόν να είναι πιο εφικτό να κινηθεί κάποιος κάτω από την κάλυψη ενός επενδυτικού σχήματος από το να είναι μόνος του. Δεν νομίζω όμως πως υπάρχει περιορισμός παρά μόνο η περιορισμένη δυνατότητα αντίληψης των μεθόδων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως να γνωρίζετε πως κινούμαι πολύ έντονα προς αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να επιτευχθούν (πάντα νόμιμοι και καθαροί) τρόποι εξεύρεσης χρηματοδότησης.

Τονίζω και πάλι: ΜΗΝ αφήνετε αυτό το ‘πρόβλημα’ να αδρανοποιεί την επενδυτική σκέψη σας.

Περισσότερα οσονούπω…

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)