Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Η Συνέπεια της Φύσης

Η φύση είναι ακριβής στα ραντεβού της. Οι αμυγδαλιές άνθισαν! Θα ανησυχούσαμε –πολύ ήπια λέξη αυτή- εάν δεν συνέβαινε. Αλλά συνέβη. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να το αλλάξει. Μπορεί όμως να κόψει την αμυγδαλιά, να μην τη βλέπει να μην την πιστεύει. Η αμυγδαλιά όμως υπάρχει δεν υπάρχει, τη βλέπουμε ή δεν τη βλέπουμε θα ανθίσει στην ώρα της.

Ο Covid-19 για να σας επαναφέρω στην πραγματικότητα είναι η αντίδραση της φύσης στην ανθρώπινη παράνοια (το έχω γράψει εκατοντάδες φορές). Και έχει “λογική” και συνέπεια. Πέρυσι περίπου αυτή την εποχή υπήρχε η πεποίθηση πως ο ιός είναι επιλεκτικός μόνο στις μεγάλες ηλικίες και δεν επηρεάζει τα παιδιά.

Αρχικά λοιπόν ήταν πολύ μεταδοτικός. Άλλαξε τίποτα στον άνθρωπο; Τίποτα. Μετά μεταλλάχτηκε και έγινε ακόμα περισσότερο μεταδοτικός και 30% περισσότερο θανατηφόρος. Άλλαξε πάλι κάτι; Όχι. Το επόμενο του βήμα είναι να γίνει πολύ περισσότερο θανατηφόρος. Θα αλλάξει κάτι τότε; Θα δούμε, τότε όμως δεν θα έχεις επιλογή…

Πάντως όσες αμυγδαλιές και να κόψεις, μία να μείνει αυτή πάλι τον Φεβρουάριο θ΄ανθίσει. Η φύση είναι συνεπής και ξεκάθαρη. Ο άνθρωπος δεν είναι.

Ο Προφήτης Teucris προφήτευσε, αλλά ΔΕΝ θέλει να είναι… προφητικός (εδώ)…
(Προφητεία #55 της 02-02-2021)

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)