Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Η Κλήρωση για την Πέννα PARKER

Μετά από μία… μικρή καθυστέρηση… 4 ετών μόνο προγραμματίζω την κλήρωση της πέννας PARKER για την επόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021. Όσες και όσοι αγόρασαν το βιβλίο “Σαν όνειρο σαν ψέμμα” συμμετέχουν στην κλήρωση. Συμπίπτει και η Κυριακή να είναι και η ημέρα των ερωτευμένων, συνεπώς καλώς προκύπτει.

Είναι αλήθεια πως θα ήθελα να συμβεί νωρίτερα, αλλά διάφορα γεγονότα δεν μου το επέτρεψαν. Εν τω μεταξύ η πέννα λίγο ακόμα και θα μετατραπεί σε… αντίκα και αυτή! Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως στην Ελλάδα είναι αρκετά ελαστικός ο χρόνος συνεπώς ας προβάλω μία δικαιολογία! Σκεφτείτε εάν ήταν… δρόμος! Σε περίπου 18 χρόνια θα κατασκευαζόταν, οπότε τα 4 είναι ρεκόρ!

Λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες (μάλλον με zoom θα γίνει και σίγουρα θα χρειαστώ κάποιους συμμετέχοντες, από τους αγοραστές του βιβλίου για το αδιάβλητο της διαδικασίας). Τα τιμής ένεκεν δεν συμμετέχουν, όπως κατανοείτε.

Lockdown, πέννες PARKER και βιβλία λοιπόν! Όλα μαζί για ακόμα καλύτερες και περισσότερες συγγραφικές – εκδοτικές δραστηριότητες!

https://www.facebook.com/TeucrisBooks/