Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Η Αμφισβήτηση, της Αμφισβήτησης, ώ Αμφισβήτηση

Αλλά πιο είναι το… αναμφισβήτητο;

Και ξαφνικά τώρα αρχίζουν να εμφανίζονται διάφορες θεωρίες, οι οποίες ακόμα και τους πλέον σοβαρούς ανθρώπους έχουν αρχίσει να θέτουν σε υποψίες και αμφισβητήσεις:

Αμφισβητείται η προέλευση του ιού και πάλι, εάν φυσικά υπάρχει, εάν προήλθε από εργαστήριο ή φυσική επιλογή, εάν οι θάνατοι μετρήθηκαν σωστά, εάν τα μέτρα έπρεπε να ληφθούν ή εάν έπρεπε ήταν πολύ σκληρά ή όχι ή και/εάν ήταν όλα ένα παιγνίδι ή μία παγκόσμια συνωμοσία και άλλες αμφισβητήσεις από φαινομενικά “λογικές” έως και τερατώδεις. Και πλέον καθίσταται αδύνατον (λέμε τώρα) να ξεχωρίσεις οτιδήποτε· ποια είναι η αλήθεια, ποιο είναι το ψέμμα ούτε και εάν εάν το μαύρο είναι μαύρο ή άσπρο και το αντίθετο.

Πολύ ωραία! Εγώ λοιπόν σας λέγω (γράφω μάλλον) πως είναι όντως έτσι! Ναι συνωμοσία είναι, τεχνητό παρασκεύασμα, δεν υπάρχει COVID-19, δεν υπάρχουν θάνατοι, τα μέτρα ήταν και είναι όλα απάτη και ναι αμφισβητώ τα πάντα.

Γιατί;

Γιατί όλοι αυτοί, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά για ποιο λόγο διασπείρουν όλες αυτές τις αμφισβητήσεις, το πράττουν για να είσαι απασχολημένος να αμφισβητείς τα… πάντα, ώστε να μην αρχίσεις να αμφισβητείς το… αναμφισβήτητο.

Και ποιο είναι αυτό;

Η ποιότητα και το είδος της ζωής σου, η οποία αναμφισβήτητα ΔΕΝ είναι αυτό το οποίο θα όφειλε να είναι και είναι ΤΟ μόνο το οποίο θα έπρεπε να αμφισβητήσεις!