Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Ευχάριστη Προφητεία για το 2023

Το επερχόμενο έτος εμπεριέχει μία ευχάριστη έκπληξη. Εμφανίζεται ένα τεράστιο διαστημόπλοιο, περίπου όπως το Enterprise της τηλεοπτικής σειράς Star Trek, το οποίο χαμένο για αιώνες στο διάστημα επιτέλους επιστρέφει στη Γη.

Όλοι με κομμένη την ανάσα αναμένουν την άφιξή του και αγωνιούν για το μέλλον τους. Το διαστημόπλοιο προσγειώνεται κάπου μεταξύ Κένυας και Τανζανίας στην Αφρική, διότι όπως αποκαλύπτεται πρόκειται για τους απογόνους της φυλής των Μασσάϊ! Σε προηγούμενο ανθρώπινο κύκλο, ο οποίος καταστράφηκε από την υπεροψία, την ηλιθιότητα και την απληστία κυρίαρχη δύναμις ήταν αυτή των Μασσάϊ, τότε πανίσχυρη, τώρα σε πρωτόγονη κατάσταση.

Έκπληκτοι οι αστροναύτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν τις εξελίξεις αγκαλιάζουν τους… προγόνους/απογόνους τους και φυσικά με τη δύναμη της εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας και της πολεμικής τους διάθεσης αποφασίζουν να αποκαταστήσουν την… τάξη και να επαναφέρουν τη φυλή τους (πλέον) στην κυριαρχία του πλανήτη!

Καμία δυνατότητα αντίδρασης από όσους νομίζουν πως είναι σήμερα ισχυροί, τίποτα δεν ισχύει και μία ανατροπή όλων των δεδομένων ανεξαιρέτως!

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε και τι πιστεύατε. Οι Μασσάϊ θα κινούν τα νήματα του κόσμου σ΄ αρέσει δε σ΄ αρέσει. Και πρέπει να προσαρμοστείς!

Ευκαιρία να αναλογιστείς τη ζωή σου και ευκαιρία για μία ολική επανεκκίνηση προτού προλάβει το διαστημόπλοιο να έλθει!

Και εάν αντιστέκεσαι στις αλλαγές και αποφεύγεις το απρόβλεπτο μην ανησυχείς καθόλου. Οι Μασσάϊ, δε… μασάνε και θα σε πείσουν! Θες δε θες και πάλι! Χα!

Ο Προφήτης Teucris προφήτευσε!
(Προφητεία #106 της 31-12-2022)