Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Χειροποίητη σελίδα -a hand made site-

Teucris τι είναι;

Η Teucris εκτός από μία Κατασκευαστική – Επενδυτική δημιουργική επιχείρηση είναι και μία “Ερευνητική Κοινωνική και Πολιτιστική Πλατφόρμα” με επώνυμη και υπεύθυνη άποψη σε πλήρη διαδραστικότητα με το περιβάλλον της.

Η πολυμορφία και ο πλούτος των δραστηριοτήτων της σελίδας (Πέτρινες Κατασκευές – Επενδυτική Δημοσιογραφία), σε πλήρη αντίθεση με τις μεθόδους τους λεγομένου σύγχρονου “μάρκετινγκ εξειδίκευσης” αποτελεί μία πλήρως συνειδητή επιλογή.

Χειροποίητη σελίδα -a hand made site-

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως ολόκληρη η διαχείριση, η παρουσίαση και (φυσικά) το περιεχόμενο προέρχονται από εμένα… Είναι ένας τεράστιος όγκος εργασίας, ο οποίος πιστεύω ότι ακόμα πρέπει να διατηρηθεί σε προσωπικό επίπεδο. Η πηγή για οτιδήποτε παρουσιάζεται προέρχεται από προσωπικές εμπειρίες και δραστηριότητες. Το ίδιο και οι φωτογραφίες. Οτιδήποτε είναι από κάπου αλλού αναφέρεται σαφώς (δεν αγαπώ καθόλου τον πλαγιαρισμό)… Αυτό έχει ως συνέπεια να υπάρχουν ενδεχομένως κάποιες αβλεψίες μία πολύ λιγότερο τυποποιημένη μορφή. Δεν ακολουθώ κανόνες marketing ή τεχνικές προσέλκυσης αναγνωστών ή εξαπάτησης του Google… (η σελίδα ευρίσκεται στην πρώτη θέση από μόνη της)!

Επειδή εν τω μεταξύ αντιμετωπίζω και τα γνωστά ζητήματα επιβίωσης γίνεται αντιληπτό ότι οι έννοιες της έλλειψης χρόνου καθώς και φυσιολογικής κόπωσης αποκτούν μία άλλη διάσταση. Θέλω πολύ να γράφω κάθε ημέρα, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό…

Πάντως να έχετε κατά νουν αυτό, το οποίο λέγεται:

“This is a plan (website) of already DOING business NOT a plan (website) planning to plan to do business”, συνεπώς η λογική είναι πρώτα να κάνουμε και μετά να …γράφουμε…

Αυτή είναι η χειροποίητη Teucris με όλες τις μικρές της ατέλειες αλλά και με την ζωντάνια κάποιου συνεχώς μεταβαλλόμενου και δυναμικού μέσου.

Η Teucris είναι μία σελίδα με κύριο χαρακτηριστικό της τις Επενδύσεις και τα Ακίνητα με την πολύ ευρεία έννοια.

Η Teucris πρωτίστως κατασκευάζει Πέτρινα Σπίτια. Είμαι πολιτικός μηχανικός και αυτή είναι η κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα. Μονοκατοικίες και αποκαταστάσεις διατηρητέων είναι στην σφαίρα δραστηριοτήτων μου αλλά ο τομέας υψηλότατης εξειδίκευσης και τεχνολογίας του γραφείου αποτελούν τα Πέτρινα Κτίρια, οι Πέτρινες Κατασκευές και κυρίως η υλοποίησή τους κάτω από οιεσδήποτε –σχεδόν!- κατασκευαστικές συνθήκες. Είναι η αιχμή του δόρατος μου και πιστεύω πως οι κατασκευαστικές δυνατότητες του γραφείου μου στον τομέα αυτό είναι κορυφαίες. Αυτό να είναι σαφές.

Από εκεί και πέρα θεωρώ πως η επενδυτική δραστηριότητα, η υπεύθυνη και επώνυμη αλλά αναγκαστικά υποκειμενική γνώμη είναι επίσης πολύ χρήσιμη στην λήψη αποφάσεων. Δεν διατείνομαι ποτέ ότι είναι σωστά αυτά τα οποία γράφω, είναι όμως αυτά, τα οποία απολύτως ειλικρινά πιστεύω και εφαρμόζω για τον εαυτό μου.

Η έννοια της Επενδυτικής Δημοσιογραφίας εξυπηρετεί πλήρως –κατά την άποψή μου-  αυτόν το σκοπό και παρέχει ένα ερέθισμα για ακόμα περισσότερη και παραγωγικότερη σκέψη και επενδυτική δραστηριότητα… και γιατί όχι αύξηση του πλούτου μας…

Οι εξειδικευμένοι οικονομικοί τομείς και κάπως “ασυνήθεις” δραστηριότητες εμπίπτουν στην γενικότερη και αέναη αναζήτηση επικερδών τομέων και εντάσσονται στην προσωπική μου κοσμοθεωρία πως υπάρχει σοβαρός κοινωνικός συσχετισμός και αντίκτυπος στα θέματα ουσιαστικής οικονομικής βελτίωσης, εξάλειψης της εθνικής απογοήτευσης, αντιμετώπισης της ανεργίας, νέων δραστηριοτήτων καλλιτεχνικής ή επιχειρηματικής υφής, τα οποία δεν είναι καθόλου άσχετα με την υλοποίηση ενός έργου και ειδικά ενός έργου τέχνης, όπως είναι μία Πέτρινη Κατασκευή.

Είναι μία στάση ζωής…

Περιηγηθείτε ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας σε αυτήν τη σελίδα. Η ιστοσελίδα είναι “δυναμική”, εμπλουτίζεται και ανανεώνεται (σχεδόν) καθημερινά!

Α! και κάτι ακόμα! Ότι γράφω αποτελεί εντελώς προσωπική άποψη. Συνεπώς “μην πυροβολείτε τον πιανίστα”! Κρίση διαθέτετε κρατείστε ότι σας ενδιαφέρει και σας εκφράζει…

Σημειώσεις:

  1. Γιατί δεν επιτρέπονται τα σχόλια
    Όταν αγοράζετε ένα βιβλίο δεν αγοράζετε μαζί και τις σκέψεις όλων των υπολοίπων αναγνωστών. Τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρονται.
  2. Γιατί δεν επιτρέπονται διαφημίσεις
    Έχετε παρατηρήσει πως δεν μεταδίδεται καμία απολύτως διαφήμιση και εννοώ ουσιαστικά τα αυτοματοποιημένα banners, τα οποία παρουσιάζουν τα θέματα τους.  Παρ΄όλη την πραγματικά μεγάλη απώλεια εσόδων, η οποία θα κάλυπτε σε έναν βαθμό τα δυσβάστακτα κόστος συντήρησης της σελίδας (και δεν αναφέρομαι μόνο στην προσωπική μου συμμετοχή, αλλά στην τεχνική υποδομή) θεωρώ ότι ακριβώς αυτό είναι το σωστό. Δεν έχω άλλη εξήγηση… Αυτό θα ήθελα προσωπικά από μία ιστοσελίδα και αυτό πράττω στην Teucris
Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)