Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Το Εσωτερικό Ενός Πέτρινου Σπιτιού

Σήμερα επισκέφθηκα μία από τις ομορφότερες περιοχές της Πελοποννήσου (κυριολεκτικά). Πρόκειται γα την τοποθεσία μετά το γνωστό χωρίο Πλανητέρο (πλανήτης νερού και πλατανιών) με τις πέστροφες και τις πηγές του ιστορικού Αροάνιου ποταμού μέσα στο πλατανόδασος. Εκπληκτικά μέρη και ακόμα εκπληκτικότερα λίγο πιο μακριά με φόντο τον συμμετρικό Χελμό, τα οποία έμαθα από τον αγαπημένο φίλο πλέον –αρχικά πελάτη- Δημ. Σπανόπουλο Dimitrios Spanopoulos και την σύζυγο του Κική. Θα δούμε πολύ περισσότερα όσον αφορά την τοποθεσία στην συνέχεια. Ο δρόμος μετά από εκεί, ένας δύσβατος και προσπελάσιμος μόνο το καλοκαίρι χωματόδρομος οδηγεί στην λίμνη Δόξα του Φενεού μέσα από μία ονειρική διαδρομή και το περίφημο διάσελο του κυνηγού.

Ας δούμε όμως για την ώρα και το εσωτερικό του πέτρινου σπιτιού. Αρχιτεκτονικά, στατική μελέτη και κατασκευή των κτισμάτων είναι δική μου. Το εξαιρετικά καλόγουστο και προκλητικά λιτό εσωτερικό είναι αποκλειστικής έμπνευσης και δημιουργίας της Κικής και του Δημήτρη.

Λίγες φωτογραφίες για να χαρείτε και να σκεφτείτε πως τα όμορφα πράγματα πάντα ζουν.

Θα ασχοληθούμε με την περιοχή και τις επερχόμενες πέτρινες κατασκευές πολλαπλώς και εκτενώς από τον άλλο μήνα. Κυρίες, Κύριοι αρχίστε να πελεκάτε τις πέτρες (κατά το γνωστό “Gentlemen start your engines”)!

Ενότητα: Χελμός

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)