Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Δηλητηριώδη Πολιτικά Σχόλια (3 Απριλίου 2019)

(Σύνοψις, διότι η επανάληψις είναι μήτηρ πάσης… “Π”αθήσεως)!

Τα Αστειάκια Δύο Γελοίων

Ο ένας εκ των δύο είναι ΚΑΙ προδότης. Θέλω πολύ να δω τα αστειάκια στην αναγνώριση της Βόρειας Κύπρου (κατ΄ αναλογίαν) και την συνεκμετάλλευση στο Ανατολικό Αιγαίο με την γείτονα. Να ΜΗΝ τα δω…

Η Επίσκεψη του Τούρκου Υπ. Αμύνης στα Σκόπια

Νομίζετε πως είναι τυχαία η επίσκεψη του Τούρκου Υ.ΕΘ.Α. την επομένη της επίσκεψης του Ελληνικού θιάσου στα Σκόπια; Η σημειολογία της είναι χαρακτηριστική: “ Έφυγε το κορόιδο και ήλθα να τα κανονίσω”. Έχω γράψει ήδη από την πρώτη στιγμή, ό,τι άνοιξε η άκρως επικίνδυνη πόρτα για την ανάμειξη της Τουρκίας στην καρδιά των Βαλκανίων. Αναμείνατε και θα το δείτε. Και όσον αφορά τους 120 επιχειρηματίες, το χρήμα αγαπητές μου και αγαπητοί μου παντού την ίδια μυρωδιά έχει και αδιαφορεί πλήρως για ονόματα κλπ.

Οι Δημοσκοπήσεις

Υπάρχει ένα κοινό ψηφοφόρων, το οποίο είναι πολύ μεγάλο και δεν εμπεριέχεται στις εκτιμήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Οι μαθητές Β΄και Γ΄τάξεως Λυκείων (όσα παιδιά γίνονται 17 ετών εντός του 2019, άρα και πολλών τώρα 16,5 ετών) καθώς και ο αριθμός των νόμιμων μεταναστών. Αυτές τις δύο ομάδες ψηφοφόρων δεν τις ερωτά κανείς. Θα τις ερωτήσει όμως η… κάλπη. Και θα δείτε πόση αγάπη τρέφουν για τα επιδόματα και τις άλλες διευκολύνσεις στα ποσοστά.

Η Εξουσία του Πρωθυπουργού

Νομίζετε πως ο πρωθυπουργός θα παραδώσει την εξουσία; Το έχω γράψει πάμπολλες φορές. Ούτε με σφαίρες από Καλάσνικωφ! Το θέμα είναι το κόστος για όλους τους υπολοίπους και την χώρα μέχρι να συμβεί, γιατί θα συμβεί (απλώς αυτός δεν θέλει να το πιστεύει).

Η Αντίσταση της Αγγλίας

Η Αγγλία πρέπει οπωσδήποτε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Γερμανία, ε, εννοώ Ευρώπη. Το άτακτο BREXIT είναι μία μπαρούφα και μισή. Τίποτα κακό δεν θα συμβεί στην Αγγλία. Αντιθέτως! Στην Ελλάδα το ίδιο έργο το έχουμε δει με τα μνημόνια. Η κινδυνολογία παντού το ίδιο χρώμα έχει (όπως και τα χρήματα).

Ο Ευρωπαϊκός Ολοκληρωτισμός

Δεν το έχετε κατανοήσει αλλά κάθε ημέρα και πιο κοντά στον “αόρατο” Ολοκληρωτισμό (και στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο).

Η Ελληνική Οικονομία

Τι λέτε; Θα… ομαλοποιηθεί; Χα! Το πρόβλημα όμως ΔΕΝ είναι η Ελληνική οικονομία αλλά η Ελληνική ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η οικονομία αντανακλά απλώς την κοινωνία.

… κάτι αισιόδοξο Τεύκρο;

Να είστε αγωνιστές, διότι οι αντίπαλοι είναι τα πλέον δειλά και ασήμαντα ανθρωπάκια. Απλώς βασίζονται στον φόβο σας και την δική σας αδράνεια. Ένα ελάχιστο φύσημα από λίγους αρκεί. Τίποτα δεν είναι δεδομένο για κανέναν. Ούτε για εμάς!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)