Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Τι Αγέλη;

Όχι, δεν πρόκειται να σχολιάσω επιστημονικές αποφάσεις, τις οποίες δε γνωρίζω να αξιολογήσω ούτε πρόκειται να αμφισβητήσω τις κυβερνητικές οδηγίες, αντιθέτως θα τις ακολουθήσω πιστά ασχέτως εάν μου αρέσουν ή όχι. Δεν με απασχολεί αυτό το ζήτημα.

Το ερώτημα μου είναι διαφορετικό. Επειδή διαβάζω συνέχεια για αυτήν την περιβόητη ανοσία της αγέλης θα ήθελα πολύ να μάθω ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ αγέλη με θεωρούν;

Αγέλη…. προβάτων, γιδιών ή λύκων;

Διότι εάν κρίνω από τους τόνους σανού, ο οποίος διοχετεύεται στην εκλογική αγορά δεκαετίες τώρα και ειδικά τα τελευταία χρόνια (αυτός κι αν ήταν μεταλλαγμένος 3Α ποιότητας) δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως για ανοσία αγέλης προβάτων και γιδιών πρόκειται. Διότι οι λύκοι αγαπητές μου φίλες και φίλοι δεν χρειάζεται να πάθουν… ανοσία.

Απλά σε κατασπαράζουν και λύνεται το πρόβλημα!

Βέβαια τώρα θα μου πείτε αυτό σε ενόχλησε Τεύκρο; Όχι δεν με ενόχλησε ακριβώς αυτό, απλώς επισημαίνω πόσο ηλίθιο θεωρούν ήδη από την εποχή των ιδιωτικών καναλιών και των φυλλάδων τύπου Αυριανής, το “κοινό”, το οποίο οι ίδιες κυβερνήσεις καλλιέργησαν.

Κατά τη γνώμη μου έχει επιτευχθεί ένα τόσο υψηλό επίπεδο ανοσίας στη βλακεία και την ηλιθιότητα, ώστε ακόμα κι ένας κορωνοϊός καθίσταται ανίσχυρος εμπρός σε αυτήν και δεν χρειάζεται τίποτα επιπλέον.

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)