Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Σχόλιο 16:30 και ΠΡΙΝ την ψηφοφορία στην… Βόρεια Μακεδονία!

Όταν ξεκινάτε να βλέπετε μία ταινία της σειράς “Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει” με τον θαυμάσιο ηθοποιό Μπρούς Γουίλις, έχετε καμία αμφιβολία πως στο τέλος θα… νικήσει; Ούτε για αστείο! Ωστόσο ο σκηνοθέτης μέχρι τα τελευταία λεπτά της ταινίας θα σας έχει (όπως λένε) στην τσίτα. Άλλωστε πώς θα σας “πάρει” τα χρήματά σας;

Το αιφνίδιο ήταν από την αρχή σικέ, αλλά εσείς δεν θέλατε να το πιστέψετε.

Όταν έγραψα από την πρώτη στιγμή πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα επικυρωθεί και από τις δύο κυβερνήσεις πιστεύατε πως γνώριζα τίποτα μυστικές πληροφορίες; Όχι βέβαια! Τυχαίνει όμως και να… σκηνοθετώ ΚΑΙ κινηματογραφικές ταινίες!

Η ώρα τώρα είναι 16:15 και ακόμα η ψηφοφορία στην… Βόρεια Μακεδονία (Χά!) δεν έχει αρχίσει. Περιμένετε και θα δείτε και σκοπίμως διακινδυνεύω πρόβλεψη. Όχι 80 ίσως ΚΑΙ 90 θα υπάρξουν υπέρ της!

Πάντα οι προδοτικές συμφωνίες έχουν τον τρόπο τους να ψηφίζονται στα κοινοβούλια. Κυρίως αυτές, οι οποίες είναι προδοτικές και για τα δύο μέρη! Οι καλύτερες συμφωνίες!

Οι… “άλλες” όμως όχι.

Συμπληρωματική σημείωση: Θυμηθείτε και τα… θρίλερ (😂) των ψηφοφοριών για τα τρία μνημόνια! Το τέταρτο θα λάβει 400 “ΝΑΙ” επί 300 βουλευτών.