Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Πολιτικό Σχόλιο: Η Οφθαλμοφανής Παγίδα

Είναι απορίας άξιον, πώς ένας πολύ μέτριας ευφυΐας απατεών μπορεί να εξαπατά τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης τόσο εύκολα. Καλά, δέχομαι πως για τους απλούς ανθρώπους και τους ιδεαλιστές της αριστεράς αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά για κάποιον, ο οποίος υποτίθεται θα “ηγηθεί” της Ελλάδος είναι ακατανόητο. Και εάν δεν το κατανοεί ο ίδιος, τι συμβαίνει με το περιβάλλον του;

Λοιπόν! Ποια είναι η παγίς;

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών και των Δημοτικών-Νομαρχιακών.

Ο πρωθυπουργός, άριστος γνώστης της ψυχολογίας των ψηφοφόρων του (και μέγιστο κορόιδο για τις ξένες διπλωματικές υπηρεσίες) έριξε στην ορατότατη παγίδα τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης πώς οι εν λόγω εκλογές αποτελούν κρίσιμη ψήφο.

Μπούρδες! Ο πρωθυπουργός επέλεξε losers για όλες τις περιπτώσεις των μεγάλων δήμων για να χάσει με βαριά ήττα και φυσικά και να χάσει και τις ευρωεκλογές. Δεν είναι τυχαίες οι επιλογές του. Είναι άκρως σοφές.

Ο της αντιπολίτευσης έπεσε πατόκορφα στην παγίδα και θυμίζει τον αθλητή των Ολυμπιακών αγώνων, ο οποίος σπάει όλα τα ρεκόρ και τα δίνει όλα στους προκριματικούς για να… χάσει μεγαλοπρεπώς στον τελικό! Και αυτό θα συμβεί.

Μην με κατηγορήσετε, αλλά οι δεξιοί είχαν (και έχουν) μία απίστευτη αν-ευελιξία σκέψης (να δω τελικά ποιος θα μου μείνει από τους αναγνώστες μου, μόνος μου θα με διαβάζω). Ο μόνος, ο οποίος έχει ψυχολογήσει τέλεια τον απατεώνα είναι ο αρχηγός των ναζί. Δυστυχώς είναι και μακράν ο ευφυέστερος όλων. Γι΄ αυτό και δεν ακούτε τίποτα από δαύτον και τη συμμορία των νοητικά καθυστερημένων οπαδών του. Αυτός γνωρίζει… (Αλήθεια, ακούτε, διαβάζετε; Νεκρική σιγή, γιατί;)

Θα εκπλαγείτε επίσης όταν δείτε τα πολύ υψηλά ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος στην Μακεδονία (εννοώ την… Ελληνική πλέον) στις εθνικές εκλογές, οι οποίες μάλλον τελικά θα διεξαχθούν αφού είναι φανερό πως θα κερδηθούν από τον απατεώνα. Σας ακούγεται παράλογο; Όταν στην Ελλάδα των 400 ετών σκλαβιάς για τους νότιους και 500 για τους βόρειους τα Τουρκικά σαπουνο-σήριαλ σάρωναν, η συμφωνία (καθαρή προδοσία) των Πρεσπών είναι πλημμέλημα. Ούτε που απασχολεί κανέναν. Θυμηθείτε το αυτό.

Πονάνε τα προηγούμενα, έτσι; Μόνος ήμουν, μόνος θα μείνω.

Το βραδάκι εάν προλάβω, διότι εγώ δυστυχώς ( πρέπει και να εργάζομαι σκληρά για να επιβιώσω, αφού κληρονόμησα μόνο άχρηστα χαρτιά (=βιβλία) και όχι τίτλους, πολιτική παρακαταθήκη ή περιουσίες και χρήματα θα σας γράψω και άλλα.