Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Οι Φρουροί της Αχαΐας

Μόλις με ειδοποίησαν από τα κεντρικά πως ΚΑΙ ο Πρόεδρος Trump επέλεξε την Αχαΐα προκειμένου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο των Ρεπουμπλικάνων για τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020! Τώρα βέβαια η Αχαΐα δεν είναι ακριβώς πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά με λίγη σκόνη παγκοσμιοποίησης ανακατεμένη καλά σε ζωμό του Δρυίδη Πανοραμίξ μαζί με μερικά νύχια νυχτερίδας μπορούμε να τη φανταστούμε!

Η πραγματικότητα όμως είναι λιγότερη λαμπερή και θα χάσουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και την Μελάνια. Αλλά ας μην ανησυχούμε! Την Αχαΐα επίσης επέλεξαν ΚΑΙ οι Έλληνες αρχηγοί, ως νομό για την εκλογή τους (δεν χρειάζονται βέβαια σταυρό) στις προσεχείς εκλογές! Η σημειολογία του γεγονότος είναι τεράστια και καθιστά την Αχαΐα το κέντρο των φρουρών της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Διαβάστε αύριο με κομμένη την ανάσα (μην σας κοπεί και τελείως και μου πάθετε και τίποτα), στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας των Πατρών “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” τα δώρα, τα οποία επέλεξα ως πολιτογραφημένος Αχαιός, προκειμένου να τους τιμήσω!