Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Νοιώθετε Καλά;

Με αφορμή το προηγούμενο άρθρο και τα σχόλια θα επεκτείνω λιγάκι το σκεπτικό μου και θα καταλάβετε. Ήταν όλα τόσο καλά; Νοιώθατε καλά; Και ξαφνικά ήλθε ο κορωνοϊός και σας τα… χάλασε; Και πως δημιουργήθηκε σε μυστικά μπουντρούμια με σκοπό να καταστρέψει την Ελλάδα κλπ, κλπ και όλη τη γνωστή και άκρως επικίνδυνη μπαρουφολογία;

Ακούστε τώρα, το δικό μου σκεπτικό:

Είσαι μικρός. Είσαι σε κακή κατάσταση. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ούτε γείτονες, ούτε μεγάλες δυνάμεις ούτε τίποτα. Κι έρχεται ξαφνικά από το πουθενά ένας… φίλος (υπάρχει και τραγούδι, ήλθε απόψε ένας φίλος απ΄ τα παλιά). Και σου λέει μυστικά στο αυτί:

“Κοίτα φιλαράκι πώς θα τους διαλύσω όλους. Ήλθα για εσένα, για τον μικρό για να σου δείξω πόσο εύκολα μπορώ να ακινητοποιήσω τις υπερδυνάμεις και τους τζάμπα ή όχι τόσο μάγκες. Το βλέπεις; Εσύ θες από τύχη, θες από ικανότητα, θες από πρόνοια είδες πως μπορείς να με αντιμετωπίσεις. Ήλθα για ΕΣΕΝΑ και το σπουδαιότερο ήλθα και ΔΩΡΕΑΝ! Δεν πλήρωσες, δεν με αποζήτησες, αλλά είμαι ο φίλος σου. Μια πυρηνική βόμβα στα χέρια σου! Κατάλαβες;”

Κι εσύ –προσθέτω εγώ- ακούς τον … (μη λερώσω το άρθρο) και τον κάθε λογής συνωμοσιολόγο, ο οποίος προσπαθεί να σε πείσει πως είσαι το θύμα. Κι ο Τευκράκος σου, σου λέει  πως σου έλαμψε η τύχη σου! Κι εσύ ακούς τον… με εκατομμύρια προβολές, ο οποίος σε θέλει μίζερο θύμα κι ανθρωπάκι κι όχι τον Τευκράκο σου, ο οποίος σου λέει άδραξε την ευκαιρία γιατί ο κορωνοϊός ήλθε για εσένα τον μικρό και αδύναμο!

Επίλεξε! Τώρα νοιώθεις καλύτερα;

Ο Προφήτης Teucris προφήτευσε
(Προφητεία #26 της 07-04-2020)

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)