Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Καρέ-Καρέ η “Απαγωγή” της Μπλε Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Του ανταποκριτή μας στην Πάτρα: Η κάμερα της Teucris, όπως πάντα ευρέθη στον λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή και κατέγραψε καρέ-καρέ (φωτογραφίες 3-10) τη στιγμή της απαγωγής της Μπλε Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού με γερανοφόρο όχημα!

Η καρναβαλική κοινωνία είναι συγκλονισμένη! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς θα ζητήσουν 1 εκατομμύριο σοκολάτες για τον σοκολατοπόλεμο, 10 τόνους κομφετί και 50 χιλιόμετρα σερπαντίνες και μάλιστα διαφόρων χρωμάτων για να μην εντοπίζονται!

Σημειωτέον πως προηγήθηκε το άρμα με την Λευκή Βασίλισσα (φωτογραφίες 1-2), η οποία δείχνει να έχει αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να εντοπίσουμε εάν απήχθη.

Σε κάθε περίπτωση και οι δύο Βασίλισσες είναι άκρως εντυπωσιακές και κοσμούν με την ομορφιά τους τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Όπως μας δήλωσε ο ανταποκριτής μας θα επιθυμούσε να ήταν στη θέση των απαγωγέων παρά σκαρφαλωμένος σε κάποια ταράτσα με κίνδυνο της ζωής του και να κινηματογραφεί. Για άλλη μία φορά η ζωή είναι άδικη!

Τελευταία ενημέρωση: και όσο μεταδίδονταν αυτές οι πληροφορίες, τα λύτρα κατεβλήθησαν άμεσα και οι δύο Βασίλισσες θα ευρίσκονται αύριο στη Μεγάλη Παρέλαση στη θέση τους ενώ οι απαγωγείς θα διαθέσουν τα λύτρα στους ανυπόμονους καρναβαλιστές!