Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Psonares Start Your Engines!

Αυτό είναι το διάσημο παράγγελμα έναρξης του αγώνα Indianapolis 500 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Το 500 αναφέρεται στον αριθμό των μιλίων, τα οποία πρέπει να διανύσουν τα αυτοκίνητα.

Φυσικά αντί για Psonares η κανονική λέξη είναι Gentlemen (Κύριοι). Συνεπώς:

Κύριοι ξεκινήστε τις μηχανές σας!

Ψωνάρες, όπως είμαστε όλοι μας ας ξεκινήσουμε. Το να είναι κάποιος ψώνιο δεν είναι ντροπή. Και είναι ακόμα λιγότερη, εάν έχει το θάρρος και το παραδέχεται. Το θέμα είναι πως πρέπει να έχει και το πάθος και το ταλέντο ή τη διάθεση και τότε κανένα… “αμάρτημα”!

Μην ντρέπεστε λοιπόν να αποκαλύψετε τους εαυτούς σας και ούτε να σας απασχολεί εάν είσαστε σε άλλες πόλεις. Εδώ είμαστε για να δίνουμε λύσεις και να εφευρίσκουμε τρόπους και όχι να κλαίμε τη μοίρα μας (εννοείται πως ΟΧΙ αυτό)!

Χαίρομαι και για τα νέα μέλη, τα οποία εμπλουτίζουν την ομάδα μας. Έχω θέσει ένα αυθαίρετο στόχο –εντελώς ψωνισμένο- να φτάσουμε τα 111 μέλη (προφανώς ως ψώνια οι άσσοι μας εκφράζουν)! Με την επίτευξη του αριθμού αυτού θα προχωρήσουμε και σε άλλα ακόμα, αλλά να μην σας τα αποκαλύψω.

Επίσης έχω τη διάθεση να σας παρουσιάζω με το να δημιουργούμε micro-films, τα οποία μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιείτε και να διακινείτε, όπου νομίζετε. Η λογική μας είναι το κοινό καλό και όχι το περιορισμένο όφελος. Η επιτυχία διαδίδεται…

Τέλος ετοιμάζω κάτι για το οποίο θα προσκληθείτε να συμμετάσχετε όλοι. Λεπτομέρειες λίγο αργότερα.

Αυτά επί του παρόντος.
Μη διστάζετε! Προχωρήστε!

https://www.facebook.com/groups/496220322717330

 

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)