Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

“ORO” Investments

“Oro” στα Ισπανικά σημαίνει: Χρυσός.

Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζονται κάποιες «Χρυσές» προτάσεις επενδύσεων ανεξαρτήτως ποσού. Η ιδιαιτερότητά τους έγκειται στο γεγονός ότι τυχαίνει να μου αρέσουν πολύ σε προσωπικό επίπεδο και συνεπώς κάλλιστα θα μπορούσα να τις υλοποιήσω ο ίδιος, (ή μπορεί και να το κάνω).

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο εκφράζουν μία εντελώς υποκειμενική προσέγγιση και στυλ και συνεπώς δεν μπορώ να τις εντάξω στην κάπως πιο “αντικειμενική” παρουσίαση της σελίδας. Εν τέλει τι θα έκανα (ή κάνω ο ίδιος) δεν μπορεί παρά να αφορά το δικό μου σκεπτικό και αντικατοπτρίζει τις δικές μου ανάγκες και συνθήκες ζωής. Εν προκειμένω μπορεί και να είναι κατά μία έννοια μη κερδοφόρες αλλά συνιστούν τμήματα ενός συνολικότερου πλάνου σε προσωπικό όμως επίπεδο.

Γιατί τις ονόμασα …”oro” (χρυσές); Εντελώς τυχαία. Οι “άλλες“ μπορεί να είναι …πλατινένιες… Απλώς μου άρεσε ο τίτλος… Συνεπώς καμία διάκριση.

Τώρα αν ερωτήσετε «τα εν οίκω μη εν Δήμω» αυτό θα μπορούσε να ειπωθεί για προσωπικά θέματα. Αντιθέτως στα επενδυτικά ισχύει ακριβώς το αντίθετο, όσον αφορά το σκεπτικό και την ύπαρξη αυτής της σελίδας.

Φυσικά αυτά τα οποία γράφω για τους πελάτες-συνεργάτες-αναγνώστες μου τα εφαρμόζω και για τον εαυτό μου!

Δείτε και το video: Το Προσωπικό Επενδυτικό Στυλ 

“Oro” Investments