Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

F@ck the F@cking @ξιολόγιση

Κατά την προσφιλή της τακτική και ούτε καν εντέχνως The F@cking G@vernment και όσοι βολεύονται από αυτήν (τραπεζίτες κλπ) έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ψευδο-προσδοκίας του τύπου:

“The f@cking ανάπτυξη θα προέλθει μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης, η οποία δεν κλείνει λόγω της αδιαλλαξίας κλπ των δανειστών, θεσμών, Δρακουμέλ κλπ μπούρδες”.

Η Πραγματικότητα:

The f@cking αξιολόγηση δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ, διότι αυτό αποτελεί πυλώνα της κυβερνητικής πολιτικής. Αφού μέχρι τον Ιούνιο γίνει μία βιαία επίθεση κατά των όσων έχουν κάθε είδους οφειλές σε εφορίες, ταμεία, τράπεζες κλπ τον Ιούλιο ή όποτε αυτό είναι περισσότερο πρόσφορο θα έχουμε μία δήθεν δραματική και δακρύβρεχτη έξοδο από την διαδικασία της f@cking αξιολόγησης λόγω της “αδιαλλαξίας και των παράλογων απαιτήσεων εναντίον του λαού των θεσμών” με μία ακόμα περισσότερο ακραία επίθεση με κάθε είδους μέτρα (τρόπος του λέγειν), τα οποία θα χτυπήσουν βάναυσα τις ομάδες κυρίως του πυρήνα των (αφελών) ψηφοφόρων (μισθωτούς, συνταξιούχους, μικρο-εργαζόμενους, άνεργους, κλπ). Αυτό για να σωθεί η χώρα από τον… γκρεμό!

Ουσιαστικά την πλειονότητα του Ελληνικού λαού.

Αυτό θα γίνει με μόνιμο μνημόνιο χωρίς κανένα άλλο αντάλλαγμα και τότε θα φανούν οι “αρετές” της f@cking κυβερνητικής πολιτικής στα θέματα κοινωνικής (χα!) προνοίας (μάλλον… πορνείας), επιδομάτων πείνας και των συναφών για τους εξαθλιωμένους και πάμφτωχους “πολίτες”’-ερείπια με όλα τα καταθλιπτικά συμπτώματά τους και την ελεύθερη βούληση τους στο μηδέν.

Το προηγούμενο σενάριο, όσο (ακραία) ζοφερό και εάν είναι αποτελεί πραγματικότητα, διότι βασίζεται στα ταπεινότερα ένστικτα του ανθρώπου και σε συνδυασμό με τα εγγενή ελαττώματα του Έλληνα πολύ δύσκολα θα ανατραπεί.

Και φθάνω στην έσχατη εξαθλίωση και ο ίδιος, ώστε να χρησιμοποιήσω από έντυπο της χούντας την παρακάτω παράγραφο, με την –προσοχή εδώ- σημείωση πως τον όρο “κομμουνισμό” τον χρησιμοποιώ με το πώς τον εφαρμόζουν όσοι τον καπηλεύονται για ίδιον όφελος και όχι όσοι τον ονειρεύτηκαν ασχέτως εάν αυτό μας ικανοποιεί ή συμφωνούμε:

“Οι κομμουνισταί δεν θέλουν την ευημερία του λαού, δια τον απλούστατο λόγον, διότι όσοι λαοί ευημερούν δεν θέλουν τον κομμουνισμό. Φροντίζουν τάχα για τους εργαζομένους, ενώ στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ευημερία τους αλλά την εξαθλίωσή τους, διότι μόνον οι φτωχοί στην δυστυχία τους ευκολοπιστεύουν δίχως ποτέ να εξετάζουν τα αισχρά τους ψέμματα. Οι κομμουνισταί θέλουν την δυστυχία του λαού.”

Τώρα διαβάστε πάλι την παρακάτω ανάρτηση “Μάνη 1” να δείτε πως ενδεχομένως ανατρέπεται το προηγούμενο…