Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Τι Σημαίνει Πραγματικά το Αποτέλεσμα στα Σκόπια;

Γενικά υπάρχει μία αμηχανία στα σχόλια και τις αναλύσεις. Δεν γίνεται κατανοητό το τι μπορεί να συμβαίνει στα Σκόπια και το τι μπορεί να σημαίνει το δημοψήφισμα. Επειδή πιθανόν να γραφούν αναλύσεις εντελώς αποπροσανατολιστικές σχετικά, ένα μικρό σχόλιο.

Τι θα γίνει με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος; Ότι ακριβώς έγινε με το (πολύ πονηρό) δημοψήφισμα του 2015 στην Ελλάδα:

Απολύτως τίποτα! Η συμφωνία (λέμε τώρα) είναι δεδομένη.

Μία απάτη του εκεί ανδρείκελου και τίποτα άλλο, την οποία του την υπέδειξε ο έτερος εταίρος της συμφωνίας (λόγω προτέρας εμπειρίας)!

Το δημοψήφισμα όποιο αποτέλεσμα και να είχε, όποιο ποσοστό αποχής και να είχε το ίδιο θα ήταν επί της ουσίας. Τα σενάρια ανάλογα με την έκβαση υπάρχουν και είναι γνωστά και στις δύο κυβερνήσεις. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει και καμία ανησυχία. Οι δε δηλώσεις αξίζουν όσο ένα γραμμάριο φελλού.

Η αποχή (όποια και εάν είναι πραγματικά) σημαίνει όχι, “όχι” στη συμφωνία, αλλά “δεν … beep, beep”, μας ρωτάτε για το προ-αποφασισμένο. Να μην χάσουμε και την Κυριακή μας. Εδώ οι Σκοπιανοί αποδεικνύονται σοφότεροι των γειτόνων τους του 61% του “ΟΧΙ” του 2015.

Τα Σκόπια θα γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ, η Ελληνική Κυβέρνηση ΔΕΝ θα πέσει ούτε θα κάνει εκλογές, ενδεχομένως να προκύψει και κάποιο Νόμπελ Ειρήνης (εάν φυσικά το επιτρέψει ο άλλος ενδιαφερόμενος της άλλης όχθης του Ατλαντικού και της χερσονήσου της Κορέας) και όλα μια χαρά! Και μην ξεχνάτε άλλο Ζάεφ και Σκόπια κι άλλο Κιμ Ιλ Γιουνγκ και Κορέα. Και ο μεν πρώτος ούτε playmobil δεν διαθέτει, ενώ ο δεύτερος έχει και κάτι πυρηνικά και είναι και ψυχοπαθής, άρα απρόβλεπτος.

Συνεπώς μην ασχολείστε με αυτά. Ασχοληθείτε πως θα ανασχεδιάσουμε την Ευρώπη αφού απαλλαχτούμε από όλες τις ξεπουλημένες καρικατούρες. Εκτός εάν η απόφαση της πλειοψηφίας είναι πως “Ναι, τις καρικατούρες θέλουμε”. Οπότε μαύρο φίδι μας έφαγε!

Η αλήθεια είναι πως τα μαύρα φίδια είναι τα ωραιότερα και ειδικά η μαύρη μάμπα, ένα από τα επικινδυνέστερα φίδια στον κόσμο. Μόνο πως χάνει από ένα “βλαμμένο” και άχαρο πουλί, το πουλί “γραμματέας”.

Διαβάστε την παρακάτω παλαιότερη μου ανάρτηση!

Η Θανάσιμη αυτο-παγίδευση του Απατεώνα

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)