Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Τα Πραγματικά Σας Προσωπικά Δεδομένα

Το τελευταίο διάστημα η Ευρώπη έκανε άλλο ένα βήμα προς τον ολοκληρωτισμό στον οποίον κατευθύνεται με ταχύ βηματισμό, από τα ασήμαντα ανθρωπάκια, τα οποία κυβερνούν τις χώρες ανδρείκελα.

Μεταξύ αυτών και η νέα νομοθεσία περί… προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Πρόκειται περί μίας απερίγραπτης μπούρδας. Το σωστό ερώτημα στο οποίο θα έπρεπε βέβαια να συναινέσετε θα ήταν κανονικά το ακόλουθο:

Η κυβέρνηση σας και ο αρχηγός της εκλέχτηκαν για να σας υπηρετούν, ως οφείλουν ή να σας εξοντώνουν;

Αλλά η Teucris.net θα σας πάει ένα βήμα παραπέρα, διότι οι προηγούμενοι σε μεγάλο ποσοστό έχουν εκλεγεί με κάποιο τρόπο και θα σας ζητήσει να συναινέσετε στα παρακάτω “προσωπικά” δεδομένα:

1. Νοιώθετε ότι ζείτε σύμφωνα με το πραγματικό σας δυναμικό; Μήπως είστε εγκλωβισμένοι στο παρελθόν και δεν αντιλαμβάνεστε το τεράστιο υλικό μέσα σας και αποτυγχάνετε να αναπτυχθείτε, όπως είσαστε προορισμένοι;

2. Κάθε πρωί όταν ξυπνάτε, νοιώθετε πως μπορείτε να αλλάξετε τον Κόσμο ή επιτρέπετε  στη διάθεσή σας να δηλητηριάζεται από το κάθε σαδιστικό ή ψυχανώμαλο αρχ… (μπιπ εδώ, διότι θα μου την… κλείσουν πάλι την ιστοσελίδα)!

3. Αντιλαμβάνεστε πόσο τυχεροί είστε; Εφαρμόζετε τους καλούς κανόνες με ειλικρίνεια στην ζωή σας ή περιμένετε την δικαιοσύνη εκ των άνω;

Αυτά τα ερωτήματα σας θέτει η Teucris και σε αυτά σας ζητά να συναινέσετε. Διότι ΑΥΤΑ είναι τα πραγματικά προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία οφείλουν να σας απασχολούν!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)