Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Μέτρα – Κυρώσεις και Ελληνικές Κυβερνήσεις

Δεν γνωρίζω τελικά τα μέτρα –κυρώσεις εναντίον της Ρωσσίας ποιόν τελικά θα πλήξουν περισσότερο, τη Ρωσσία ή την Ευρώπη, αλλά εάν ήθελε η Αμερικανική Κυβέρνηση πραγματικά και αποτελεσματικά μέτρα θα έπρεπε να ερωτήσει τις Ελληνικές Κυβερνήσεις (και αναφέρομαι συνολικά και διαχρονικά για να μην στενοχωρηθεί κανείς), τι μέτρα επιβάλλει στους πολίτες της και ΧΩΡΙΣ να υπάρχει καμία εισβολή!

Ας πούμε δεσμεύει πλήρως τους λογαριασμούς σου εάν έχεις χρέος στην εφορία, δεν σου εκδίδει φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα, εάν δεν υποβληθείς (τουλάχιστον) στο μαρτύριο των απροσδιόριστων ρυθμίσεων, δεν έχεις πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό εάν καθυστερήσεις τις δόσεις σου ή κάποιο σου δάνειο έχει καταγγελθεί, σου επιβάλλει επιπλέον υποχρεωτική ασφάλιση με σημαντικότατο κόστος εάν επιθυμείς να ιδρύσεις κάποια νέα επιχείρηση και εάν τελικά τα καταφέρεις θα σου φορολογήσει με 40+ % ό,τι έχεις και ΔΕΝ έχεις μαζί και τα όποια κέρδη σου (θεωρητικό το τελευταίο)! Να μην αναφερθώ στους φόρους κάθε είδους, ακίνητα, καύσιμα, ενέργεια, τέλη, υποχρεωτική ασφάλιση –ως άνω- και σε ένα ποσοστό 24% Φ.Π.Α. Παρακάμπτω αναγκαστικούς πλειστηριασμούς, πτωχεύσεις κλπ.

Και όλα τα προηγούμενα μετά από μία δεκαετή συν σκληρότατη κρίση με τρία μνημόνια και ανατροπές (και κάθε είδους αθλιότητα) και άλλα δύο έτη με πανδημία, ώστε τελικά να μην έχεις καμία δυνατότητα να μπορέσεις να αποπληρώσεις τα προηγούμενα σάμπως πριν να μην ήσουν συνεπής και νοικοκύρης και να παραμείνεις εσαεί φτωχός και ζήτουλας επιδομάτων!

Αχ, Κύριε Πρόεδρε της Αμερικής, το κατανοώ δεν ήξερες, αλλά γιατί δεν ερώταγες τα εδώ αστέρια μας; Σε λιγότερο από 24 ώρες θα είχατε γονατίσει οικονομικά τη Ρωσσία, την Κίνα και όποιο άλλο κράτος επιθυμείτε! Εγγύηση ισοβίως made in Greece!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)