Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

“Πουλημένες Παρθένες Πορνό”

Όχι! Δεν σχολιάζω τα πολιτικά πράγματα αυτή τη στιγμή! Εάν πήγε εκεί ο νους σας κακώς πήγε αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι θα ταίριαζε περίφημα. Αλλά η ιστορία είναι διαφορετική. Εξηγούμαι:

Κάθε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής μίας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο έχει μία εικόνα από την Google κάποιων στατιστικών στοιχείων της, όπως την κυκλοφορία και τις γεωγραφικές περιοχές. Ένα από τα στοιχεία, τα οποία του παρέχονται πολύ ψαλιδισμένο όμως είναι και οι λεγόμενες “λέξεις κλειδιά”. Πρόκειται για αυτές, τις οποίες γράφουμε στην αναζήτηση. Σήμερα το απόγευμα, όπως έριχνα μία ματιά στην Teucris, εκεί όπου συνήθως βλέπω τις λέξεις “κατασκευές ακινήτων”, “επενδύσεις σε ακίνητα” ή “κινηματογραφικές παραγωγές” και τα σχετικά των δραστηριοτήτων μου βλέπω μεθ’ εκπλήξεως τον φοβερό συνδυασμό των τριών κορυφαίων λέξεων της Ελληνικής γλώσσας:

“Πουλημένες Παρθένες Πορνό”!

Μένω άφωνος! Πώς είναι δυνατόν η Teucris να προσεγγίζεται με αυτές τις λέξεις κλειδιά; Αμάν! Τι σελίδα έφτιαξα ο άθλιος και δεν το κατάλαβα;

Κι όμως αγαπητοί μου φίλες και φίλοι! Δοκιμάζοντας και εγώ στην αναζήτηση του Google τις λέξεις “Πουλημένες παρθένες” βλέπω να φιγουράρει στην πρώτη σελίδα και μάλιστα στην τέταρτη θέση (δοκιμάστε το χτυπήστε τον τίτλο και θα το δείτε) την Teucris, ως μία πρώτης τάξεως θεωρητικώς πορνο-σελίδα!

Βέβαια ο τίτλος και το μήνυμα του άρθρου ήταν διαφορετικός, συγκεκριμένα ήταν η “Η Αστεφάνωτη” και επειδή εκεί αναφερόμουν και σε αυτήν την περισπούδαστη και θεωρώ πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος και υποθέσεως ταινία έπεσα σε… εμένα! Ξαναδιάβασα το άρθρο μου (το παραθέτω να το δείτε και εσείς) και τελικά αναφερόταν στα… πολιτικά πράγματα!

Ααααχ! Δεν είναι να γράφεις στο διαδίκτυο!

Η Αστεφάνωτη