Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Πέρα από την Ύπαρξη

Το “Σαν όνειρο σαν ψέμμα” στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας

Αυτό το βιβλίο, το οποίο εξέδωσα τον Φεβρουάριο του 2017 έχει και μία ιδιαίτερη προσωπική αξία για εμένα (εκτός της προφανούς συναισθηματικής) και για όλους όσοι ενδιαφέρονται να ΚΑΝΟΥΝ κάτι. Νομίζω ήθελα να αποδείξω έμπρακτα πως ακόμα και τις δυσκολότερες περιόδους μπορείς να κάνεις “κάτι” και να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα με μόνα τα όπλα της αγάπης σου προς το αντικείμενο. Και το τονίζω, διότι ένα βίβλο για να εκδοθεί χρειάζεται και υλική συνδρομή, όχι μόνο πνευματική.

Τα βιβλία αποτελούσαν πάντοτε το αγαπημένο μου συστατικό ύπαρξης. Και αν μη τι άλλο είναι το μόνο υλικό αντικείμενο, το οποίο εμπεριέχει τη δύναμη ώστε να αλλάξεις τον Κόσμο. Τούτο, διότι διαβάζεις το σκεπτικό κάποιου ανθρώπου και συνδέεσαι μαζί του ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου.

Το πρώτο βιβλίο (σαν εκδοτική απόφαση) με τις χειρόγραφες σημειώσεις του πατέρα μου –ένα ρομάντζο της εποχής- μπορείτε να το προμηθευτείτε στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας. Ίσως να αποτελεί ένα διαφορετικό δώρο για το νέο έτος.

Για την ώρα στα βιβλιοπωλεία:
“Γωνιά του Βιβλίου” – “Πολύεδρο” – “Πρωτοπορία”
Και επιτέλους όρισα και την ημερομηνία για την Πέννα Parker στις 11 Ιουνίου του 2019.

Φυσικά ευελπιστώ να μετατρέψω και πολλά ακόμα προσωπικά μου πλέον γραπτά σε χάρτινη μορφή! Ας έχουμε μία πλούσια εκδοτική και καλλιτεχνική συνέχεια!