Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Μπαμπάδες και Κόρες – Οι Πρωταγωνίστριες

Σας παρουσιάζω τον βασικό κορμό των “κοριτσιών”, οι οποίες απαρτίζουν την ομάδα κρούσης της χιουμοριστικής σειράς μας. Τις ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι ακόμα καλύτερα και περισσότερα.

Η Αφροδίτη Αγαπητού (Αφρούλα) Αφροδίτη Αγαπητού είναι η κόρη. Θαυμάσιες ερμηνείες, άκρως ετοιμόλογη και… ετοιμοπόλεμη ικανή να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του ρόλου της και των σχέσεων με τους γονείς της.

Η Έλενα Μενούνου Ελενα Μενουνου εντελώς προσαρμοσμένη στην συμπεριφορά και τους τρόπους της μαμάς και του συνδετικού κρίκου μεταξύ κόρης και μπαμπά, αλλά όχι και τόσο εύκολη! Απόλυτα φυσική στις εκφράσεις της! Και πάντα ξέρει να λέγει την τελευταία κουβέντα… Δεν υποδύεται… είναι!

Η Εριφύλη Στεφανίδου – Καθρέπτα Erifili Stefanidou-Kathrepta αποδίδει με εξαιρετική πιστότητα αυτό το οποίο ακριβώς απαιτεί ο ρόλος της. Μια δασκάλα των Αγγλικών, σοβαρή και αξιοπρεπής με κοφτή συμπεριφορά και εκφράσεις. Αφοσιωμένη πλήρως στην εργασία της.

Η σειρά μας είναι ανοιχτή στο κοινό και τους θεατές μας. Ο κορμός απαρτίζεται από τις προηγούμενες φίλες μου, αλλά είναι ευπρόσδεκτος κάθε ένας/μία, ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποιον διαφορετικό ρόλο. Στον περίγυρο μας υπάρχουν φίλες, φίλοι, γειτόνισσες, γείτονες και ότι άλλο αποτελεί τον κοινωνικό μας ιστό.

Η σειρά είναι για όλους μας να τη χαρούμε, να διδαχθούμε και να προσφέρουμε γέλιο αλλά και κάποιες προτάσεις συμπεριφορών κάτω από τις καθημερινές ανθρώπινες συνθήκες.

Τεύκρος

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)