Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Θα Εισβάλλει η Ρωσσία στην Ουκρανία;

Λοιπόν! Για να δούμε. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε πως θα το κάνει και είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Τι λέει όμως ο… Προφήτης;

Ο Προφήτης λέγει τα εξής:

Στη σκέψη του Προέδρου της Ρωσσίας (με δύο σίγμα παρακαλώ) τα πράγματα είναι νεφελώδη. Αισθάνεται πραγματικά μόνος αυτή τη φορά, το μέλλον είναι εντελώς απροσδιόριστο και ευρίσκεται σε μία κατάσταση, ας πούμε, μη ευτυχίας. Αυτά στο μυαλό του και πώς νοιώθει.

Τι θα κάνει τώρα;

Χμ… η προφητεία δεν αστειεύεται εδώ. Η έκβαση είναι εντελώς αβέβαιη (και δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της προσάρτησης της Κριμαίας), η κακοτυχία παραμονεύει και θα απωλέσει έναν άλλο σύμμαχο, υπάρχει εν τω μεταξύ μία… πλανεύτρα σκέψη, ενώ εάν το πράξει θα είναι και το τέλος (του).

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι άκρως αμφίρροπη, αλλά επειδή είναι ευφυής και διαισθάνεται την… προφητεία ΔΕΝ θα το πράξει. Το ΔΕΝ όμως… ΔΕΝ θα επικρατήσει του ΝΑ (ΤΟ ΠΡΆΞΕΙ) με ελάχιστη διαφορά, αλλά σημασία έχει η τελική απόφαση, η οποία θα είναι ΝΑΙ.

Τίποτα άλλο δεν έχω να γράψω και προφανώς αυτή η εκτίμηση-πρόβλεψη ως… προφητεία δεν επιδέχεται λογική ανάλυση, διότι εγγενώς ανήκει στη σφαίρα του παραλόγου και μεταφυσικού.

Ο Προφήτης Teucris προφήτευσε
(Προφητεία #92 της 20-01-2022)