Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Γάμος Ομόφυλων Ζευγαριών – Δολοφονία στο Βόλο – Ανεκδιήγητος Υφυπουργός

Γάμος των ομόφυλων ζευγαριών

Το βασικό ερώτημα είναι η ποιότητα των γονιών. Αυτό θα πρέπει να μας απασχολεί παρά οτιδήποτε άλλο. Νοιώθετε πως η Ελληνική κοινωνία μεγαλώνει σωστούς ανθρώπους; Και ας προέρχονται από ετερόφυλους γονείς. Προσωπικά δεν το νοιώθω καθόλου αυτό και το αποδεικνύει το είδος των ειδήσεων, οι οποίες καθημερινά μας μαυρίζουν την ψυχή.

Δολοφονία στο Βόλο

Ο πατέρας, ο οποίος σκότωσε τον κουνιάδο του, διότι βίαζε από 9 ετών την κόρη του… με συγχωρείτε πολύ, αλλά -τολμώ και το δηλώνω- καλά του έκανε.

Και επειδή κυκλοφορεί μία μορφή θεωρίας “δικαιολογίας” των κάθε είδους καθαρμάτων λχ βιαστών (προκλήθηκε από το θύμα, το θύμα το είχαν παρατημένο κλπ) και λοιπόν;

Καμία εγκληματική πράξη δεν πρέπει να… καθαγιάζεται ή δικαιολογείται επειδή το θύμα για οποιανδήποτε λόγο ήταν ανυπεράσπιστο ή παρατημένο ή “χαμένο” κορμί (και λυπάμαι ιδιαιτέρως για την τελευταία μου φράση).

Ο ανεκδιήγητος υφυπουργός…

κάποιου… κοινωνικού χαρτοφυλακίου (και… Πανεπιστημιακός), ο οποίος δήλωσε προ καιρού πως οι δικηγόροι με χαμηλό εισόδημα ας εργάζονται ως διανομείς έτοιμου φαγητού (το ντελιβεράς ή ντιλιβεράς με αηδιάζει ως λέξη) σήμερα δήλωσε πως οι άνω των 60 διευθυντές των εταιριών ας εργαστούν στις υπεραγορές (σούπερ μάρκετ) έως ότου συμπληρώσουν τα συντάξιμα έτη, όπως συμβαίνει στην Ιαπωνία.

Επειδή είναι 63, ετών νομίζω πως μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του ως αποθηκάριος (μεταφέροντας κιβώτια) σε μία οποιαδήποτε υπερ-αγορά και κατόπιν το βραδάκι να διανέμει με το παπάκι των 50 κ.εκ. πακέτα σε πεινασμένους… CEO εταιριών ή άλλους υφυπουργούς κάτω των 60 ετών!

Πολύ περισσότερα θα προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία, παρά ως υφυπουργός, ο οποίος στερείται παντελώς ενσυναίσθησης και πιστεύει πως ο άνθρωπος με την πάροδο των δεκαετιών θα πρέπει να υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής του αντί να την βελτιώνει.

Θυμίζει τον έτερο διοικητή (με επώνυμο εντελώς σύμφωνο με την ποιότητά του), ο οποίος δήλωσε πριν λίγα χρόνια, πως όποιος δεν μπορεί να τα καταφέρει στον επιχειρηματικό τομέα να αποχωρεί. Ο ίδιος όμως παραμένει στο προστατευμένο περιβάλλον του και ποτέ τολμώντας να αναμετρηθεί με το… “έξω”. Του λείπουν προφανώς τα… g…s.

Σημ.: Η ιεράρχηση σε σπουδαιότητα και βαρύτητα δεν είναι όπως παραπάνω, αλλά πρώτο με τεράστια διαφορά το δεύτερο (Βόλος), δεύτερο το τρίτο (υφυπουργός) και μακράν τρίτο το πρώτο (ομόφυλα ζευγάρια).

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)