Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Αναζήτηση (νέων) Κινηματογραφικών Προσώπων

Το γνωρίζω, ακούγεται τόσο ελκυστικό. Υπάρχουν πάρα πολλοί ανάμεσά μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν και ασχολούνται με το θέατρο. Φίλες, φίλοι και γνωστοί μου φυσικά συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν το χώρο και προφανώς ευρίσκονται ήδη στο πλάνο μου. Παρ’ όλα αυτά θα επιθυμούσα να επεκτείνω τη δυνατότητα επιλογών.

Ο ηθοποιός να γνωρίζετε είναι υπεύθυνος μόνο για το πρόσωπό του (με την ευρεία έννοια). Δεν ευθύνεται εάν δεν αποδώσει καλά το ρόλο του. Αυτό αφορά τον σκηνοθέτη. Ωστόσο κάθε ιστορία προκειμένου να οπτικοποιηθεί σωστά απαιτεί τα ΔΙΚΑ της πρόσωπα. Θα ήθελα να κατηγοριοποιήσω το υλικό αυτό, ώστε να υπάρχει σχέση μεταξύ του ρόλου και του προσώπου. Ηλικία και φύλο είναι αδιάφορο και μην διστάσετε ακόμα και εάν νομίζετε πως δεν έχετε θέση στο κινηματογραφικό στερέωμα. Μην ξεχνάτε εξ΄ άλλου πως τα σενάρια τα γράφω ο ίδιος συνεπώς υπάρχει πρακτικά πλήρης ευελιξία στον χειρισμό τους.

Εάν μένετε στην Πάτρα (αυτό αναγκαίο) και θα θέλατε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας ή να μου υπενθυμίστε την παρουσία σας επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μου είτε στο inbox είτε στο e-mail μου: Teucris.cina@gmail.com

Σημειώνω πως αφορά μόνο κινηματογράφο και λειτουργώ στην παρούσα φάση ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης.