Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Teucris… (περί)

Η Teucris είναι μία πρωτοποριακή σελίδα (και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο), η οποία συνδυάζει μία πολύ πλούσια πηγή πληροφοριών, όσον αφορά τις κατασκευές με τις επενδύσεις, καθώς και μία εντελώς προσωπική αρθρογραφία κοινωνικού ενδιαφέροντος αλλά και ειδικής πολιτικής ανάλυσης (και… προφητειών)!

Όπως τα κτίρια ψυχαγωγούν τους οφθαλμούς και τη ζωή μας, το ίδιο ισχύει και με τις ιστορίες, οι οποίες ψυχαγωγούν την ψυχή μας. Επειδή η αρχιτεκτονική δημιουργία συνδυάζεται θαυμάσια με τη σκηνοθεσία (είναι ουσιαστικά το ίδιο) από προσωπικό ενδιαφέρον η Teucris έχει επεκταθεί και σε ό,τι έχει σχέση με το μυαλό και την εικόνα (mind & vision). Ο Εννοιολογικός Κινηματογράφος (Conceptual Cinematography) αποτελεί το σημείο αιχμής της.

Σε επίπεδο κυκλοφορίας και μεγέθους είναι συγκρίσιμη και σε πολλά ανώτερη από υπο-τμήματα (sub-domains) των πλέον γνωστών ενημερωτικών ιστοσελίδων… Ολόκληρη η παλαιά ύλη της .com και η συνέχειά της στην Teucris.net, η οποία πλέον έχει επεκταθεί και στον ενημερωτικό (κατά μία έννοια) τομέα. Αυτός είναι και ο λόγος, της μετατροπής της κατάληξης .com (commercial) σε .net (network). Δίκτυο σκέψης και υλοποίησης.

 

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)