Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Our Day Will Come

Εργάζεσαι σκληρά και έντιμα για πάρα πολλά χρόνια και νοιώθεις πως δεν έχεις κάνεις τίποτα. Κάνεις το καλύτερο και δίπλα σου σε προσπερνούν άλλοι με μηδενικά προσόντα αλλά καλύτερες διασυνδέσεις. Δεν υπάρχει κάποιο φως στην εργασία σου και νοιώθεις πως δεν έχεις καμία ελπίδα αυτό, το οποίο δημιουργείς (σε οποιοδήποτε χώρο ή δραστηριότητα) να αναγνωριστεί. Σκληροί προϊστάμενοι, άδικες κρίσεις, χιλιόμετρα χαρτιά χαμένα, ώρες εργασίας, ώρες διδασκαλίας, προσπάθειες πωλήσεων, άρθρα σε εφημερίδες, υπεύθυνη θέση σε κάθε τομέα και όποια άλλη εργασία προσωπική, επιχειρηματική ή μισθωτή κάνεις.

Αύριο Δευτέρα νοιώθεις πως τίποτα δεν θα έχει αλλάξει και θα είσαι για άγνωστο πόσο χρόνο ακόμα ή για πάντα εκεί χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ελπίς.

Κι όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχεις 24 ώρες όπως όλοι και μπορείς να ανατρέψεις τα πάντα.

Πρέπει να είσαι όμως εκεί, παρούσα/ών και να συνεχίζεις δυνατά σε ότι και εάν κάνεις…

Our Day Will Come – Η ημέρα μας θα έρθει

Καλό σας βράδυ και αύριο το πρωί ξεκινήστε με αυτή την προτροπή.
Σημ. Αυτό το υπέροχο τραγούδι το γνωρίζω σε δύο επίσης θαυμάσιες εκτελέσεις. Μία απίστευτα ατμοσφαιρική από τον Isaac Hayes και μία πιο παιγνιδιάρικη από την αξέχαστη Amy Winehouse. Επέλεξα την δεύτερη της Amy, της οποίας η ημέρα δυστυχώς ήλθε και έφυγε πολύ νωρίς.

Our Day Will ComeΕργάζεσαι σκληρά και έντιμα για πάρα πολλά χρόνια και νοιώθεις πως δεν έχεις κάνεις τίποτα. Κάνεις το…

Δημοσιεύτηκε από Τεύκρος Σακελλαρόπουλος στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2016