Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

e_dimarchos

Μετά από… καθόλου σκέψη αποφάσισα να κατέλθω υποψήφιος e_dimarchos σε μία e_poli, ώστε με χιούμορ (αν και αυτό εσείς θα το κρίνετε) να προβάλω το e_programma μου.

Σποτ λίγων δευτερολέπτων μίας ανύπαρκτης προεκλογικής εκστρατείας για να γελάσουμε και να συνεχίζουμε να γελάμε προσεγγίζοντας τα θέματα από μία άλλη πλευρά.

Βλέπετε η πολιτική ζωή του τόπου τείνει (εάν δεν έχει ήδη) καταντήσει μία καταγγελτική μίζερη αντιπαράθεση. Χαμογελάστε ρε γμτ. Και εάν αναρωτιέστε γιατί κάποιοι στο παρελθόν αλλά και στο παρόν επιτυγχάνουν στις εκλογές και πολλές φορές χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα είναι γιατί είναι (ίσως/και) γραφικοί και προσφέρουν χιούμορ, κακόγουστο ή όχι. Αλλά τουλάχιστον ξυπνάς το πρωί με διάθεση να ακούσεις μια σαχλαμάρα, να γελάσεις και να κάνεις κάτι και όχι να διαμαρτυρηθείς για όλους και για όλα. Αμάν πχιά!

Θα δούμε λοιπόν και αυτήν την πλευρά.

Και όχι τίποτα άλλο, εννοείται πως τα ζητήματα είναι σοβαρά και χρειάζονται αντιμετώπιση. Αλλά ο τρόπος γιατί να μην είναι με χιούμορ;

“Το χιούμορ ΔΕΝ είναι αντικείμενο για γέλια”.
“Humor is NOT a laughing matter”.

Σημ. 1: Η 21η Ιουνίου είναι η ημέρα των δηλώσεων και ορόσημο. Και του φωτός! Δεν επιλέχτηκε τυχαία.

Σημ. 2: Και προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων, οι οποίες τόσο εύκολα ανακύπτουν, ουδεμία σχέση έχω με οποιονδήποτε συνδυασμό ούτε συμμετέχω ή πρόκειται να συμμετάσχω καθ΄ οιονδήποτε τρόπο και ο μόνος στόχος της σειράς είναι καθαρά ψυχαγωγικός. Πιο σαφές κι από σαφές αυτό.

Σημ. 3: Και η τρίτη και φαρμακερή αφορά το σήμα της σειράς (και του… e_συνδυασμού μου), το οποίο είναι μία mega-σφήγκα επάνω σε άνθος γαϊδουράγκαθου. Τα γαϊδουράγκαθα, παρά το κάπως υποτιμητικό τους όνομα είναι πανέμορφα ενώ οι σφήγκες… τσιμπάνε ξέρετε!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)