Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Cara-Big Br@thel

(όπου το “l” ταιριάζει πολύ καλύτερα από το “r”)

Λοιπόν! Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τους παραγωγούς του νέου τηλε-σκουπιδιού για τις επιλογές τους. Διάβασα πως υπήρξαν… 13,000 αιτήσεις για συμμετοχή αλλά τελικά επιλέχτηκαν 17. Αυτές μάλιστα! Είναι πανελλαδικές! 0,13% πιθανότητα… εισαγωγής στο Πολυ-porneio.

Επειδή πλέον παρακολουθώ τη δομή του προγράμματος των Ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών και κυρίως τη θεματολογία των τηλεοπτικών σειρών τους φυσικά και εξέτασα και τη γνωστή ριάλιτι (δε γνωρίζω πώς να την αποδώσω στα Ελληνικά) εκπομπή.

Η επιλογή των “παικτών” είναι εξαιρετικά εύστοχη, ώστε να αναμοχλευθεί κάθε κατακάθι της Ελληνικής κοινωνίας καλύτερα και να εμπεδωθεί στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό. Και μην αμφιβάλλετε, θα δημιουργήσει τις νέες τάσεις για την επόμενη πενταετία. Και οι παραγωγοί είναι άριστοι γνώστες και της δεδομένης κατάστασης, αλλά και το πώς θα προκαλέσουν ακόμα χειρότερο ξεπεσμό (ό,τι απέμεινε δηλαδή) και φυσικά τηλεθέαση και κέρδη. Άριστοι στις κοινωνικές επιστήμες!

Τι ανησυχείτε για τα κρούσματα του COVID-19 και την Τουρκία;

Σημ. Το εννοώ, όταν γράφω πως οι επιλογές για το είδος της εκπομπής είναι άριστες. Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο. Και σε ένα γνήσιο (και περισσότερο έντιμο) πορνείο οι μαστροποί στηρίζουν την επιτυχία τους στην επιλογή κατάλληλου “εμπορεύματος”.