Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

“7Μέρες Ενημέρωση” σε Ένα Άλλο… Κανάλι!

Μία φιλική συνάντηση προ ημερών και μία εκτεταμένη συζήτηση μετατράπηκε τελικά σε παρουσίαση. Ενημερώθηκα χθες (29.07.20) από τον αλγόριθμο του Facebook πως “κάπου” εμφανίζεται η φωτογραφία μου και τελικά αυτή ήταν στο εξώφυλλο της εβδομαδιαίας Πατρινής εφημερίδας “7Μέρες Ενημέρωση”.

Ομολογώ πως είναι μία πολύ λεπτομερής και ακριβής μεταφορά των απόψεων – προσεγγίσεων μου και εκτιμώ ιδιαιτέρως το γεγονός πως έγινε κατανοητό, το πώς η ενασχόληση με τα οπτικοακουστικά μέσα είναι η ανάγκη ενός δημιουργού να εκφράσει στο κοινό τις εσωτερικές του σκέψεις. Για να είμαι ακριβής δεν είναι απλά ανάγκη. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι αυτό, το οποίο σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεββάτι σου στις 3:00 τη νύχτα και να καταγράφεις τις ιδέες σου για να τις μετατρέψεις σε εικόνες και ήχους. Είναι τόσο έντονο αυτό το “πάθος” και όπως μου εκφράζει ένας εξαίρετος Αμερικανός φίλος μου παραγωγός και σκηνοθέτης στο Λος Άντζελες:

“We are filmmakers, damn it”! (damn it = να πάρει ή… γμτ)!

Διαβάστε την, εάν σας δοθεί η ευκαιρία. Θα κατανοήσετε πάρα πολλά, τα οποία δεν έχω γράψει ο ίδιος και θα αποκτήσετε μία πλήρη εικόνα του κινηματογραφικού σκεπτικού και των σχεδίων μου.

Τους ευχαριστώ για αυτή την ευχάριστη έκπληξη (γνωρίζουν οι… δράστες ποιους εννοώ)!