Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΜΟΝΟ για σήμερα, δείτε τις μοναδικές προσφορές μας:

Α. Σεισμός 7,2 ρίχτερ στην τιμή των 5,3! Αγοράζοντας δύο των 5,3 σας δίνουμε δώρο και τσουνάμι ύψους 3,00 μέτρων! Μοναδική προσφορά να αποκτήσετε σεισμούς και τσουνάμι σε ένα μόνο πακέτο!

Β. Μην πνίγεστε σε ένα ποτήρι νερό. Σήμερα ΜΟΝΟ, καταιγίδα με ετήσιο ύψος βροχής στην τιμή μιας απλής νεροποντής. Αγοράζοντας δέκα καταιγίδες, δώρο μία πλημμύρα χωρίς συνέπειες στην οροσειρά της Πίνδου! Προλάβετε, περιορισμένος αριθμός καταιγίδων!

Γ. Μετεωρίτης διαμέτρου 10 μέτρων για το Βόρειο ημισφαίριο με καταστροφική ισχύ 10,000 πυρηνικών κεφαλών στην τιμή πρόσκρουσης με τη Σελήνη! Απίστευτη προσφορά, η οποία συνοδεύεται και με το δίδυμο αδελφό του για το Νότιο ημισφαίριο. ΜΗΝ τη χάσετε!

Δ. Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα μία μοναδική έκρηξη ηφαιστείου με καυτή λάβα, για να σας ζεσταίνει. Δημιουργία ηφαιστειακής Ατόλλης με κάθε έκρηξη, ώστε να αυξηθεί η έκταση της χώρας σας! Στην προσφορά μας συμπεριλαμβάνεται και ηφαιστειακή θεραπευτική τέφρα. Την πίνετε μία ζωή και παραμένετε υγιείς!

Ε. Τέλος το all time classic ο ενισχυμένος κορώνα-Τρίτη και Δεκατρείς. Μία ειδική έκδοση του γνωστού σε όλους σας COVID-19 (κορωνοϊος) με πολλαπλάσια ισχύ. Κάθε σας φτέρνισμα εξοντώνει τους εχθρούς σας σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων! Και επειδή σκεφτόμαστε πάντα και την ασφάλειά σας συνοδεύεται με 36 κλίνες ΜΕΘ.

Μην χάστε τις μοναδικές προσφορές μας ΜΟΝΟ για σήμερα!

Εγγύηση καλής λειτουργίας και δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας εάν δεν είσαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, εντός δέκα ημερών. No questions asked.

Τηλέφωνα παραγγελιών: Teucris 007. Δεκτές όλες οι πιστωτικές αυτο-αναφλεγόμενες κάρτες.

Batteries NOT included!