Εξακολουθώ να μην κατανοώ και το θεωρώ και αδιανόητο (και το έχω ξαναγράψει), πώς είναι δυνατόν να απαιτείς από έναν ντοματο-παραγωγό περισσότερες ντομάτες, όταν την ίδια στιγμή, του ελαττώνεις το ποτιστικό νερό, του ξεριζώνεις τις ντομάτες, του δηλητηριάζεις το χώμα ενώ πετάς άγρια ζωάκια μέσα να αλωνίζουν.
Εάν ο ντοματο-παραγωγός ήταν άφρων και τις καλές εποχές τα ντοματο-δάνεια τα μετέτρεπε σε πιάτα ή σπατάλες, τότε γιατί υποκρίνεσαι; Πάρε του το χωράφι να τελειώνουμε.
Εάν όμως αυτό προέκυψε από τις δικές σου προηγούμενες ενέργειες αποτελεί αθλιότητα και στοχεύεις μόνο να του πάρεις το χωράφι για να τον κάνεις σκλάβο στο προηγουμένως δικό του.
Εάν τώρα απαιτείς από έναν πρώην εργαζόμενο στην ντοματο-καλλιέργεια και νυν άνεργο ντομάτες, σημαίνει πως ετοιμάζεσαι να εγκαθιδρύσεις δικτατορία.
Βρες τη σωστή ντομάτα λοιπόν!