Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Τι Διδάσκει έναν Πατρινό (και Έλληνα) η Μπύρα ΜΑΜΟΣ

Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα (και για άλλους… 11 εκ Έλληνες!) και καταβάλλω κάθε προσπάθεια προς κάθε κατεύθυνση. Πιστεύω ακράδαντα (και το ΚΑΝΩ) πως είναι από τις καλύτερες επενδυτικές περιόδους μετά τον Β΄ ΠΠ στην Ελλάδα, αν όχι η καλύτερη.

Είναι η περίοδος, όπου η λέξη αδράνεια ισοδυναμεί με θάνατο ενώ η λέξη δράση με το μέλλον. Και το πιο ωραίο είναι πως ότι όλα πρέπει να γίνουν με πρακτικά μηδενικά μέσα με αρνητικά οικονομικά ισοζύγια με περιόδους μεγάλων ζημιών και δυσκολιών. Αλλά παιδιά αυτή είναι μία… ηδονή!

Και σήμερα εξουθενωμένος (μέχρι τώρα) ασυναίσθητα προτού επιστρέψω στο σπίτι για να ετοιμαστώ για την συνέχεια σταμάτησα σε ένα Super Market να αγοράσω παγωμένες μπύρες ΜΑΜΟΣ. Όλα αυτά έγιναν χωρίς να το καταλάβω, ενώ έχουν μία διαδικασία. Στάθμευση αυτοκινήτου, αγορά, ταμείο και επιστροφή.

Μόλις όμως (πριν από λίγο) επέστρεψα στο σπίτι μου και η πρώτη μου κίνηση ήταν να πιώ δια μιας ένα μπουκάλι απολαυστικότατης μπύρας ΜΑΜΟΣ.

Σήμερα, μία πολύ δυνατή αλλά εξόχως δύσκολη ημέρα η ΜΑΜΟΣ μου άρεσε όσο τίποτα άλλο. Και πριν ξεκουραστώ, για την απογευματινή μάχη ήθελα να γράψω αυτό το σημείωμα.

Την ήπια στην υγεία των αγαπημένων μου φίλων και υποστηρικτών μου και ήθελα να συγχαρώ την οικογένεια Μάμου, διότι η κίνηση της αναβίωσης της επωνυμίας είναι ένα εξαιρετικά σπουδαίο μήνυμα για την επιστροφή όλων μας!

Η ΜΑΜΟΣ επανήλθε και το μήνυμα της, το οποίο εισπράττει, όπως διαπιστώνω με τεράστια χαρά, κάθε Πατρινός (και όχι μόνον) είναι πως είμαστε παντοδύναμοι, επιστρέφουμε και έτοιμοι να τα σαρώσουμε όλα!

ΑΥΤΟ είναι το μήνυμα της αναβιώσασας επωνυμίας και φυσικά της οικογενείας, η οποία με σπάνια οξυδέρκεια (keen), έκανε μία φοβερή κίνηση ώθησης για όλους μας!

Να γιατί ήθελα τόσο πολύ να πιώ ΑΥΤΗΝ την μπύρα σήμερα (και πάντα)!

Κλείνω με την ρήση του ιδρυτή της επωνυμίας, η οποία μπορεί να διαβαστεί στο εξαιρετικά καλαίσθητο μπουκάλι της μπύρας:

“Το ασίγαστο πάθος και το άπαυστο μεράκι μου
εζυμώθηκαν με τα υψηλής ποιότητας αγνά υλικά
και δημιούργησαν τον “ελληνικό υγρό άρτο”, για να τον
απολαμβάνουν καθημερινά οι ζυθοπότες
και να ευφραίνουν τις καρδιές τους!”

Τι ωραίες λέξεις από το παρελθόν και τι ωραίο μήνυμα και πνεύμα!

Μπράβο ΜΑΜΟΣ!

Ακολουθούμε πανίσχυροι!

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)