Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Τα Πρόστιμα της ΕΕ στη Google

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) έχει διαπιστώσει πως από όλα τα προβλήματα της Ευρώπης το σπουδαιότερο είναι προφανώς οι… τακτικές της Google! Στον αγγελικό λοιπόν κόσμο της Ευρώπης, όπου όλα λειτουργούν άψογα είναι φανερό πως η Google πρέπει να τιμωρηθεί με μία από τις αγαπημένες Ευρωπαϊκές λέξεις: “πρόστιμο”! Ο καλπάζων λαϊκισμός και ο νέο-ναζισμός και κάθε είδους φασισμός, ο οποίος αναπτύσσεται, προφανώς αποτελούν την… φυσιολογική εξέλιξη της Ευρώπης της Ιταλικής Αναγέννησης και του Διαφωτισμού.

Οι λέξεις “πρόστιμο” – “κοινωνική πολιτική” – “λιτότητα” – “φορολογία” και πλήθος άλλων αποτελούν τις λέξεις των αποτυχημένων. Ως γνωστόν στην Ευρώπη τηρούνται… ευλαβικά οι κανόνες χρηστής διοίκησης και ανταγωνισμού και δεν είναι δυνατόν να επιτρέπονται πρακτικές τύπου Google, Face book, Amazon, YouTube, Apple και άλλων αμαρτωλών Αμερικανικών (προσοχή εδώ) κολοσσών.

Διότι όταν είσαι ανίκανος να δημιουργήσεις μια euro-Google και όλα τα αντίστοιχα τι κάνεις; Σκέφτεσαι πώς να εξοντώσεις τον αντίπαλο, τον οποίον δεν μπορείς να φθάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις μαγικές λέξεις “κοινωνική πολιτική” = συντήρηση των φτωχών και όχι καταπολέμησης της φτώχειας και να μην συνεχίσω με τις υπόλοιπες (διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο σχετικά) και έχω γράψει και στο παρελθόν ανάλογο.

Η Ευρώπη του Ολοκαυτώματος, η οποία εξόντωσε εκατομμύρια υγιών μυαλών για να τα αντικαταστήσει με μεσαιωνικά από την Ασία και δημιούργησε την υπερδύναμη πέραν του Ατλαντικού ομιλεί περί… δικαιοσύνης και υγιών πρακτικών.

Όλα αυτά είναι προσχηματικά προμηνύματα του επερχόμενου ολοκληρωτισμού και της κατάργησης των ελευθεριών στην Ευρώπη. Τίποτα λιγότερο.

Πάνω από το πτώμα μου…