Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Σχόλιο σχετικά με τον δήθεν Εκβιασμό του πρώην Υ.ΕΘ.Α. προς τον Πρωθυπουργό

Διάβασα προ ολίγου μία δήλωση του Πρωθυπουργού προς τον Πρόεδρο της Βουλής σχετικά με τα γραφόμενα περί εκβιασμού του από τον πρώην Υ.ΕΘ.Α. Αυτό το διαβάζω από πολύ καιρό τώρα σε (υποτίθεται) και σοβαρές εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης (λέμε τώρα). Το ίδιο διατείνεται και η Αξιωμ. Αντιπολίτευση.

Εάν ΟΝΤΩΣ το πιστεύουν αυτό είναι για κλάματα. Από την πρώτη στιγμή έχω γράψει πως ποτέ δεν υπήρξε αυτό το ζήτημα και πως ο Πρωθυπουργός είχε το επάνω χέρι και ΤΟΝ είχε ΚΑΙ στο χέρι. Και η κατάληξη του πρώην εταίρου ήταν η αναμενόμενη και σε ελάχιστο χρόνο θα χαθεί από τις σελίδες της θλιβερής αυτής ιστορίας ενώ από όσα διατείνεται ό,τι δήθεν έχει και οσονούπω θα αποκαλύψει δεν υπάρχει απολύτως τίποτα και για κανέναν.

Φαίνεται δε η γύμνια του από το γεγονός, πως εάν είχε έστω και την ελάχιστη σωφροσύνη και αντίληψη τώρα ΔΕΝ θα ομιλούσε. Ίσως ο πονηρός Πρωθυπουργός να ένοιωθε πως “κάτι” θα υπήρχε, το οποίο θα του είχε ενδεχομένως διαφύγει. Αλλά τώρα είναι φως… προβολέας!

Απλώς αναρωτιέμαι. Εάν τα μέσα ενημέρωσης είναι τόσο ανόητα (δεν το πολύ-πιστεύω) και έπεσαν στην παγίδα, η αντιπολίτευση το πιστεύει; Εάν ειλικρινά το πιστεύουν δεν πρόκειται ούτε τις εκλογές του Σωματείου Βαρελοφρόνων να κερδίσουν. Εάν πρόκειται περί τακτικισμών, τότε τα μεν Μ.Μ.Ε. ενημερώνουν εσφαλμένα τους αναγνώστες τους (τα κέρδη τους ενδιαφέρουν εξ’ άλλου μόνο) η δε αντιπολίτευση αποκοιμίζει τ ους πιθανούς ψηφοφόρους της με φρούδες ελπίδες και τους οποίους θα ψάχνει να εύρη στις κάλπες, αφού ο ύπνος παρέχει αφειδώς και όνειρα.