Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Ρόλοι Αναζητούν Ανθρώπους

Αναζητώ κατάλληλα πρόσωπα για ανάλογους ρόλους. Προσέξτε! Ο ηθοποιός είναι υπεύθυνος μόνο για το “πρόσωπό του”. Πρώτα σχεδιάζουμε το ρόλο και κατόπιν αναζητούμε τον ηθοποιό. Αυτό νομίζω το κατανοείτε· και δεν έχει να κάνει καθόλου με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα.

Οι ρόλοι, οι οποίοι αφορούν τη συγκεκριμένη κινηματογραφική ταινία είναι:

  1. Έναν άνδρα ερμηνευτικής ηλικίας άνω των 65-70, με αγέρωχο παρουσιαστικό.
  2. Μία γυναίκα ΚΑΙ έναν άνδρα ερμηνευτικής ηλικίας μεταξύ 40-45 ετών ή δύο άνδρες. Διανοουμενίστικο στυλ, αλλά και κάπως ξερακιανό ή σπασμένο πρόσωπο.
  3. Μία γυναίκα ΚΑΙ έναν άνδρα ή δύο άνδρες ερμηνευτικής ηλικίας μεταξύ 50-60 ετών.
  4. Ένα νεαρό άτομο ή παιδί, αγόρι ή κορίτσι ερμηνευτικής ηλικίας περίπου 12-16 ετών. Θα υποδυθεί έναν ρόλο ως χαμίνι, οπότε η… πείνα πρέπει να αποτυπώνεται στο σώμα του! Τονίζω φυσικά εδώ πως εάν πρόκειται για ανήλικο άτομο θα συνοδεύεται ΠΑΝΤΑ με έναν τουλάχιστον γονέα ή τον κηδεμόνα του.
  5. Επίσης έναν άνδρα με στυλ… μπάτλερ. Ύφος μπλαζέ 100 καρδιναλίων… απαραίτητο!
  6. Τέλος μία/έναν οδηγό με ανέκφραστο ύφος, να της/του αρέσει και το… πηλήκιο για οδήγηση πολυτελούς αυτοκινήτου παλαιότερης εποχής (αντίκας).

Θα πρέπει να είσαστε διαθέσιμοι κάποιες εργάσιμες ημέρες. Οι κινηματογραφήσεις θα είναι “πυκνές” και ως εκ τούτου οι ημέρες απασχόλησης θα είναι σχετικά λίγες. Συμφωνητικό εμπιστευτικότητας (για την υπόθεση και τις τεχνικές λεπτομέρειες).

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)