Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Νέα Υόρκη vs Φλόριντα

Διαβάζω πως ο απερχόμενος Πρόεδρος και πολλά μέλη της οικογενείας του θα μετακομίσουν στη Φλόριντα. Όντως εκεί υπάρχουν οι ακριβότερες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών και σίγουρα είναι ένας θαυμάσιος τόπος παραμονής, μακριά από τους πολύ “ενοχλητικούς” Νεοϋορκέζους (διότι αυτός είναι ο λόγος). Βέβαια για να είμαι ειλικρινής τη Μεσόγειο δεν την ανταλλάσσω με τίποτα, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα και δεν είμαι και Αμερικανός πολίτης.

Το… ζήτημα αφορά το πώς μπορείς να μείνεις σε έναν τόσο… boring (βαρετό) τόπο. Διότι όντως η Φλόριντα είναι ακριβώς αυτό. Ένας βαρετός τόπος. Ίσως το καλύτερό της είναι οι βάλτοι της με τους αλιγάτορες, όπου εκεί μπορείς να βιώσεις δράση.

Αναρωτιέμαι ως εκ τούτου, εάν θα αντέξει την παραμονή του εκεί. Διότι υποψιάζομαι πως αύριο θα ανακοινώσει εκ νέου την υποψηφιότητά του, ώστε να προκαταβάλλει ενδεχόμενες κυρώσεις και να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Οι σύμβουλοί του μάλλον δεν συμφωνούν, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις αποφάσεις του ιδίου.

Νέα Υόρκη vs Φλόριντα λοιπόν και ες  αύριον τα σπουδαία!

Σημ.: (Vs = versus σημαίνει εναντίον).