Τεύκρος Σακελλαρόπουλος Columnist – Film Director – Screenwriter – Civil Engineer

Η Σύνδεση Διεκόπη…

Κάτι, το οποίο, δεν προβλήθηκε ιδιαιτέρως από τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης (χμ) ήταν το τι συνέβη στην Κυπριακή Βουλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ΠτΟυκ αμέσως μετά τη γνωστή ομιλία στην Ελληνική Βουλή.

Αφού η Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής εξέφρασε πολλές φορές τη συμπαράσταση της στον Ουκρανικό λαό αναφέρθηκε και σε μια άλλη εισβολή, αυτή της Τουρκίας στην Κύπρο. Και τότε η σύνδεση με Κίεβο… διεκόπη!

Ο ΠτΟυκ δεν το “έχει” με την περιοχή μας. Στο Ισραήλ σχεδόν τον… μίσησαν, στην Ελλάδα τα έκανε θάλασσα ενώ στην Κύπρο οι συνδέσεις “ασθένησαν” μόλις αναφέρθηκε η Τουρκία.

Βέβαια μην ξεχνάμε πως η ίδια η Ελληνική Βουλή “φιλοξένησε” για αρκετά χρόνια εκλεγμένα μέλη ενός ναζιστικού κόμματος (συμμορίας), οπότε ο… ομογενής του Τάγματος Αζώφ μάλλον είναι πλημμέλημα. Αλλά με τις διεθνείς σχέσεις δεν παίζεις, έτερον-εκάτερον.

Και φυσικά τα προηγούμενα δεν γράφονται για να δικαιολογήσουν μία εισβολή, αλλά δεν ανακαλύπτεις ξαφνικά πως η Γη είναι στρογγυλή όταν αυτό δεν σε εξυπηρετεί. Η υποκρισία περισσεύει… και υπάρχει τεράστια ευθύνη για αυτό, το οποίο συμβαίνει.

Και δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο, υπάρχουν και οι 50 αποχρώσεις του γκρι. Να το “ρίξουμε” και ολίγον στο αισθηματικό!