Τεύκρος Σακελλαρόπουλος – Conceptual Cinematography

Η “Λογική” Κάποιων Παράλογων Επιχειρημάτων (περί Covid-19 και Εμβολιασμών)

  1. Οι φαρμακοβιομηχανίες κερδίζουν και συνεπώς δεν κάνω το εμβόλιο

Σε έναν πόλεμο (προσοχή η πανδημία ΔΕΝ είναι πόλεμος) κερδίζουν προφανώς οι πολεμικές βιομηχανίες, το ίδιο μάλιστα συμβαίνει κι όταν ακόμα δεν γίνεται πόλεμος. Η λογική του δεν κάνω το εμβόλιο διότι κερδίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες είναι όπως περίπου σε έναν βομβαρδισμό να μην προφυλαχτώ σε καταφύγιο επειδή κερδίζουν οι κατασκευαστές… βομβών!

  1. Οι κριτές των εμβολίων

Είναι εντυπωσιακό πώς ξαφνικά μπορεί κάποιος να αξιολογήσει και να επιλέξει ένα εμβόλιο. Συνήθως απαιτούνται κάποια χρόνια σκληρών σπουδών και άλλα τόσα και περισσότερα ερευνών προκειμένου κάποιοι άνθρωποι να αποκτήσουν τις γνώσεις και την ικανότητα στο γνωστικό αυτό αντικείμενο. Μάλλον ανήκουν στην κατηγορία των… ηλιθίων, αφού κάποιοι με απολυτήριο γυμνασίου ή έστω άλλου Πανεπιστημίου το καταφέρνουν αυτό εν μία νυκτί!

  1. Οι ειρωνείες για τους επιστήμονες

Σε κάθε χώρο υπάρχουν στρατευμένοι ή επίορκοι. Το ίδιο και στην επιστήμη. Το να ειρωνεύεται κάποιος τους επιστήμονες όμως είναι προσβλητικό και απαράδεκτο. Και είναι ακόμα περισσότερο άθλιο να ειρωνεύεται την επιστήμη. Το πιθανότερο είναι πως χωρίς αυτήν τώρα δεν θα υπήρχε.

Ίσως ενδιαφέρει και άλλους... (κοινοποιείστε)